A külföldi kézilabdázók találkozása a magyar valósággal

2022. január 27. 14:41

Állítólag még a tesztelés sem megy olyan gördülékenyen, ahogy ígérték nekik.

2022. január 27. 14:41
Tamás Ervin
Jelen hetilap

„Gyarmattartó arroganciaként emlegette (a kifejezés újabban kiemelt helyet kapott a kormányoldal politikai szótárában) és sértődötten kikérte magának Gulyás Gergely, hogy a kézilabda EB kezdetén a franciák sztárjátékosa kritizálta a magyar szervezőket azért, mert nem biztosítanak megfelelő védelmet a a fertőzés ellen. Azóta többen csatlakoztak a franciák véleményéhez, hiszen rengeteg játékos lett beteg, a német csapatvezetés még azon is gondolkodott, hogy nem áll ki a következő meccsére.

A külföldi sportolók hetek óta, szilveszterkor is el voltak zárva még a családjuktól is, buborékban éltek, hogy az majd éppen a verseny színhelyén, Magyarországon pattanjon szét. Ezért egyesek nem játszhatnak, mások szokatlan összeállításban kénytelenek pályára lépni, állítólag még a tesztelés sem megy olyan gördülékenyen, ahogy ígérték nekik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. január 28. 08:01
A néha Népszabadság sportújságíróját olvashatták. Elvtársak a gyász jeléül most pedig énekeljük el Donáth lelkész elvtárs egyházi dalát, az Internacionálét, két Fel vörösök, proletárok között !
noge
2022. január 28. 06:26
Te agyalágyult! Sikerült egy jó nagy hazug baromságot kiizzadnod. A németek Szlovákiában játszották a meccseiket.
Micmac
2022. január 28. 04:53
"a német csapatvezetés még azon is gondolkodott, hogy nem áll ki a következő meccsére." Ez tényleg ilyen hülye? A németek Pozsonyban játszották a meccseiket, Ervinúr!
zoles
2022. január 27. 22:10
Annyira érdekli a franciákat a vírus, hogy közben a karanténból meg elszöknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!