Gratulálok a házkutatások áldozatainak!

2021. december 14. 22:32

Amikor a Fidesz ehhez az eszközhöz nyúl, az annak a biztos jele, hogy a vesztüket érzik.

2021. december 14. 22:32
null
Pikó András
Facebook

„Gratulálok a házkutatások áldozatainak!

Amikor a Fidesz ehhez az eszközhöz nyúl, az annak a biztos jele, hogy a vesztüket érzik. Hogy honnan tudom ezt? Talán még emlékeznek, hogy 2019-ben a mi irodánkat szállta meg a rendőrség, a mi csapatunkra támadt a Fidesz kampánygépezete. Ezután megnyertük a választást.

Minden a házkutatást követő vizsgálat nekünk adott igazat: természetesen semmilyen szabálytalanságot nem követtünk el.

Számunkra ez a történet emberileg sok fájdalmat okozott, és senkinek sem kívánom, hogy ilyen rágalomhadjáraton keresztül kelljen mennie. Ezért szolidáris vagyok mindazokkal, akiket most a Fidesz kétségbeesett eszközökkel támad. És mégis örülök.

2019-ben a hatalom félelmet akart kelteni bennünk és mindenkiben, aki politizálásra adná a fejét. Ennek éppen az ellenkezőjét érték el: nekünk és támogatóinknak erőt és bátorságot adott mindaz, ami történt. Tudom, hogy most is ez fog történni.

2019-ben a Fidesz el akarta venni az emberek kedvét attól, hogy beleszóljanak a politikába. Ennek Józsefvárosban az ellenkezőjét érték el: mind a 2019-es önkormányzati, mind a 2021-es előválasztáson soha nem látott tömegben mentek el az emberek az ellenzékre szavazni - így fognak tenni jövőre is. Jámbor András nem csak azért fog győzni, mert kiváló programmal és ahhoz párosuló elkötelezettséggel rendelkezik, hanem azért, mert az embereknek elegük van a megfélemlítésből és hatalmi arroganciából.

2019-ben becstelen eszközökkel akartak legyőzni minket, mi pedig a becsületünkre büszkén nyertünk. A Fidesz kétségbeesett próbálkozása igazolja, hogy az ellenzék jó úton halad a 2022-es győzelem felé.

2019-ben példátlan szolidaritás nyilvánult meg felénk - a megtámadottak most is számíthatnak erre: Szeretném mindazoknak üzenni, akiket a Fidesz meg akar félemlíteni, hogy nincs okuk félni, éppen ellenkezőleg: érdemes tisztességesen, bátran, közösségben dolgozni azokért az ügyekért, amikben hiszünk. Sőt: csak úgy érdemes!”

Borítókép: Pikó András, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. december 15. 14:33
Vegyél Hagyótól parizert, majd B. Jakab kiviszi!
Timeslot
2021. december 15. 12:35
Amúgy Te igen hülye, ha gelgely barátod feljelentést tett városháza ügyben, mégis mire gondolt? Megkérdezik őt telefonom a rendőrök, higy mit tud, ő meg azt mondja: Akkor is épp aludtam. Ezzel lezárják az ügyet? Irgalom anyja ne hagyj el!!! Ekkora balfaszokat!
Timeslot
2021. december 15. 12:29
Te pöcs! Csupa kisbetűvel.
Aerion
2021. december 15. 12:19
Döbbenetes, milyen mértékben ótvar, mocskos élőlények ezek. Döbbenetes, még nekem is, aki pedig eléggé fel vagyok vértezve a veszettek baszságaival szemben. De az, amit ezek most művelnek, az nekem is sok. De igazából nem az számít, amit most művelnek, hanem az, amit majd a választást követően fognak. Ez lesz az igazán érdekfeszítő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!