Az ízléstelenség, mint európai érték?

2021. december 09. 15:08

Mégis kit érdekel az egész emberiség számára megváltást ígérő Jézus Krisztus bőrszíne?

2021. december 09. 15:08
null
Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton
Facebook

„Az ízléstelenség, mint európai érték? – Riccardo Simonetti, akit az Európai Parlament nemrég jószolgálati nagykövetnek nevezett ki, mindössze egy csoportot sértett meg nemrég publikált képeivel: a jóízléssel rendelkező embereket nemre, vallásra és szexuális irányultságra való tekintet nélkül. Remélem, hogy az Európai Parlament is levonja az ügy konzekvenciáját, mert kétlem, hogy az ilyen viselkedés képviselné akár a képviselők, akár az ott dolgozók többségének meggyőződését.

Tegyük világossá: a szólásszabadság érték, a primitív bunkóság nem érték. Az eltérő vélemények tiszteletben tartása és a tolerancia érték, viszont az emberek vallási meggyőződésének gúnyolása nem érték.

Ha az EP-nek és Simonetti úrnak célja az LMBTQ közösséggel szembeni elfogadás népszerűsítése, akkor azt egészen biztosan nem érzéketlenséggel és visszataszító otrombasággal kell elérni.

Csak csendben jegyzem meg: mégis kit érdekel az egész emberiség számára megváltást ígérő Jézus Krisztus bőrszíne, de komolyan?”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eredmeny
2021. december 10. 11:02
Sajnálatos tény hogy nem kell foglalkozni érdemben egy egy ilyen vagy hasonló provokációval, de tegyük világossá: eddig de ne tovább.
Mr Diener Mann
2021. december 10. 08:28
Megváltást itt más is ígért, nem is kevés ideje. Aztán marad az, hogy béke poraira.
Akitlosz
2021. december 09. 21:55
"Csak csendben jegyzem meg: mégis kit érdekel az egész emberiség számára megváltást ígérő Jézus Krisztus bőrszíne, de komolyan?”" Azokat, akiket Jézus Krisztus érdekel.
Robertoo
2021. december 09. 21:35
Kifordultál magadból a pénzért és a hatalomért. Egy senkiházi sz@rdarab vagy gyöngyösi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!