Amit évek óta követelünk Orbántól, azt most a románok megcsinálják

2021. december 17. 08:47

Románia előre megy. Mi meg hátra. Büszke lehet rá a Fidesz.

2021. december 17. 08:47
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Eközben Romániában...
Amit évek óta követelünk Orbántól, azt most a románok megcsinálják. Eszméletlen, hogy még ebben is előttünk járnak. Románia előre megy. Mi meg hátra. Büszke lehet rá a Fidesz.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2021. december 19. 17:03
Jakab hülye gyerek.
masikhozzaszolo
2021. december 19. 10:30
Most zavar van az erőben? Volt olyan kritika Jakab részéről, hogy Orbán lop. Most akkor ez jó, vagy rossz? Mert ha azt mondja Jakab, hogy Románia sokkal előrébb tart, mert ott sokkal többet lopnak, akkor a nagy lopás nagyon jó, halad az ország! Lopjunk annyit, mint a románok? Gondolom, valahogy így. Szerintem nagyon le vagyunk maradva. Maradjon is így. Mi nem lopunk, a lopás a román kultúra része.
kenobi
2021. december 18. 19:53
Próbálj meg legalább egy hónapig Romániában élni, te nyomorult! Egyszerűen élni, ügyintézni, netán vállalkozást működtetni, megpróbálni tisztán tartani a lakóhelyed, vigyázni a pénztárcádra a buszon, megpróbálni bizonyítani a jóhiszeműséged a hatóságokkal szemben, a hivatalban, kerülgetni a primitív bunkókat az utcákon, végignézni, ahogy mondjuk egy felújított buszmegállót másnapra szétvernek a sok ezer éves kultúrnemzet tagjai és sorolhatnám tovább hosszasan. Próbáld meg, utána pofázz!
P.Gy.
2021. december 18. 18:06
Oda kéne deportálni ezt a hülyét.... Ott legalább leköpködhetnék a románok a régi jobbikos eszméi miatt, a erdélyi magyarok pedig a mai haza, és nemzetárulása miatt. Megnézném milyen pofát vágnál te hazaáruló!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!