A napokban két ismerősömmel is beszéltem, akik Párizsban jártak

2021. november 24. 07:15

Egymástól teljesen függetlenül csak ennyit mondtak: Borzalmas, ne menjetek!

2021. november 24. 07:15
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Franciaország elveszítette az ellenőrzést a bevándorlás felett – ezt mondta tegnap az egyik leghiggadtabb, »legeurópaibb«, legmérsékeltebb jobboldali francia elnökjelölt-jelölt. Hozzátette, hogy „bevándorlás kicsúszott a kezünkből. Már nincs garancia a biztonságunkra. A büntetlenségés bizonytalanságérzése uralkodik szerte Franciaországban”.

Michel Barnier-től származnak az idézetek. Ő képviselte az Európai Uniót (Brüsszelt) a Brexit-tárgyalásokon, vagyis nem lehet rá azt mondani, hogy egy szélsőséges politikusról lenne szó. A napokban két ismerősömmel is beszéltem, akik Párizsban jártak. Én nagyjából 16-18 éve jártam utoljára a francia fővárosban. Egymástól teljesen függetlenül csak ennyit mondtak: Borzalmas, ne menjetek! Kár érte…”

Fotó: MTI / EPA / Christophe Petit Tesson

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 237 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. november 24. 23:02
Németh Balázs facebookoló magánszemély két ismerőse a Mandiner szerkesztőség két fő forrása. A hír: "Párizs borzalmas."
pragmatika
2021. november 24. 20:02
Az én rokonságomból is voltak kinn, és ugyanezt mondták. Párizs már nem Párizs, Franciaország már rég nem franciaország.
illibernyák
2021. november 24. 18:05
Vajon miért nem Kazahasztánban, Üzbegizstánban, Oroszországba járák a NER-es elit vásárolgatni, költeni a lopott pénzt? A törzsfőnök lánya miért az azonos nemüek házásságát engedélyező szocialista multikulturális országba telepedett le? Miért jár olyan multikulturális iskolába,ahol a világ minden országából érkező migránsok élnek???
sorivo4
2021. november 24. 14:45
Figyelj ide! Engem már régóta zavar, hogy a Híradó rólad szól. Hogy te hol jártál és mit csináltál. A hírek nem rólad szól. Nem te vagy a téma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!