Drágán dolgozó, kisgyerekes, házas homoszexuálisok kellenek!

2021. október 01. 20:11

Egyszerűen kamu Fekete-Győr András azon állítása, miszerint itthon 500 ezer LMBTQ-ember él.

2021. október 01. 20:11
null
Varga Gergő Zoltán
Varga Gergő Zoltán
Vasarnap.hu

„Fussuk meg a kötelező köröket: a keresztény, hadd ne mondjam (vagyis inkább hadd mondjam) a normalitás, a természet törvénye szerinti álláspont állandó. A férfi és a nő kapcsolatából születik a gyermek, az ő elköteleződésük és egymásnak való önátadásuk szükséges ahhoz, hogy gyermekük lélekben is egészségesen nőhessen fel.

Tudom, hogy a 21. század egyik nagy próbatétele ez az egész kérdéskör, az azon való lamentáció, hogy hol vannak az LMBTQ-kisebbség egyenlő jogai (merthogy nem köthetnek házasságot és nem fogadhatnak örökbe gyereket), meg hogy hol vannak ilyenkor az emberi jogok, de valótlanságokat azért mégsem kéne állítani, és főleg nem ementén kampányolni. A végén még elhiszi valaki.

Kezdjük, megint: Az LMBTQ-jogok nem alapvető emberi jogok. Ahogy például a vérfertőzés sem az.

És ahogy a társadalom a történelem folyamán egyiket is kivetette magából, mondván, erre hosszú távon nem lehet társadalmat építeni, úgy hála istennek, a világ nagyobbik részén a mai napig nem tartják sokra az »LMBTQ-jogok« problémalufiját.

Másrészről egyszerűen kamu Fekete-Győr András azon állítása, miszerint itthon 500 ezer LMBTQ-ember él.

A témában az egyik legnagyobb kutatást elvégző Ipsos jóval kisebb számokkal dobálózik, mint akármelyik nemzet átlag szélsőbaloldali propagandistája. Bár a »legnagyobb« jelzőt is a helyén kell kezelni, mert 27 országon átívelő, idei kutatás ide vagy oda, a nemi irányultságot firtató kérdést, alig többen, mint 19 ezren válaszolták meg.

Szóval, Magyarországon az LMBTQ-kutatást kitöltő néhány ezer embernek a 2 százaléka vallotta magát valamilyen nem hetero típusú személynek, egy százalék pedig tartózkodott.

Akárhonnan nézem, mégha ennek a tízszeresével számolunk, akkor sem közelítjük meg azt a félmilliós embertömeget, akiknek a hajójára – ladikjára, tutajára, kinek mi – a Momentum kitűzte zászlaját.”

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tdombos
2021. október 04. 12:01
"2 százaléka vallotta magát valamilyen nem hetero típusú személynek, egy százalék pedig tartózkodott" "ennek a tízszeresével számolunk, akkor sem közelítjük meg azt a félmilliós embertömeget" elég komoly problémák vannak a szerző matematikai készségeivel. Magyarország lakossága 9,75 millió. Ennek 2% 195 ezer fő. 500e/195e=2,56. Tehát nemhogy tízszeres, de még háromszoros szorzó sem kell. És akkor arról még nem beszéltünk, hogy a kérdés csak a homo- és biszexulitásra kérdezett rá, a transzneműségre, interszexualitásra nem, amely pedig szintén az LMBTQI része. Ráadásul egy kormányzati homofób kampány idején vajon hányan vannak azok, akik nem merik felvállalni megukat egy ilyen kutatásban sem...
Ferike57
2021. október 03. 08:02
Fegy-őr is meleg ? Engem igazából nem érdekel ki kivel bújik ágyba , de ezt ne eröltessük rá olyanokra akik normális , heteró életét akár élni és ily módon nevelné az utódai !
Ricsike
2021. október 02. 17:29
És a gyermekeket ki adja neki? Vagy akkor beindulhat a gyermek maffia??? Keressenek olyan orvost,aki 100%-ban átoperál!!!! A Mai orvostudomány csak zombikat csinál a gyerekekböl!!!! Mutass egy olyan orvost, aki 100%-ban átoperál!! Úgy hogy legyen méhed, hogy megszülhesd a gyermeket, és legyen csecsed,amiamivel képes vagy ellátni a gyermeket!!! Más gyermekét senki sem kívánhatja!!! De mutass példát ha ennyire benne vagy!! Operáltasd át a gyermekedet már a feleséged méhében,aki még meg sem született....!. Legyél bátor gyerünk!!!!!!
Kristály
2021. október 02. 11:45
Ha ennyi LMBTQ nem érzi jól magát mert nincs pátyolgatva átköltözhet Brüsszelbe ott szeretettel várják a muszlémok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!