Pálinkásnak nem jött össze a 20 ezer aláírás

2021. szeptember 06. 20:49

Hol van az az állítólagosan nagyon sok, Fideszből kiábrándult jobboldali?

2021. szeptember 06. 20:49
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Pálinkásnak nem jött össze a 20 ezer aláírás. Hol van az az állítólagosan nagyon sok, Fideszből kiábrándult jobboldali? Ezek szerint nincsenek valami sokan…”

Forrás: Deák Dániel Facebook oldala
Forrás: Deák Dániel Facebook oldala

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyoooc
2021. szeptember 07. 11:32
Hol van az az állítólagosan nagyon sok, Fideszből kiábrándult jobboldali? Egynek itt vagyok. Természetesen a Gyurcsánnyal szövetségre lépő pártot nem tudok támogatni, szóba nem jöhet.
Tiszafa
2021. szeptember 07. 10:04
Ez elhitte magáról, hogy van esélye? Hát ez egy nettó hülye. És ez volt az MTA elnöke??
olajfa1
2021. szeptember 07. 09:54
Pálinkás úr-???- "összegyurcsányozta magát"... Ez akár még "magán ügy is lehetne"... DE NEM AZ! ÉS ÉPPEN EZ A BAJ EZZEL!!!!!!!! Most a "független szakértő közgazdász, közvéleménykutató stb személyekről egyből bebizonyosodott hogy ALJAS MÓDON HAZUDNAK ÉS A HAZUGSÁGUKAT AKARJÁK LEPLEZNI A "FÜGGETLEN SZÓVAL"... AMI ALJAS HAZUGSÁG!!! Pálinkás úr???... NEM CSAK ÖNMAGÁT GYURCSÁNYOZTA ÖSSZE MOST EZEKKEL A TEVÉKENYSÉGEIVEL, HANEM AZ ÖSSZES "FÜGGETLEN SZAKÉRTŐT" IS... Vagyis Pálinkás úr az összes "független szakértőt" "összegyurcsányozta"!!! Pálinkás "úr???" a "függetlenségről" bebizonyította hogy a "függetlenség" azt jelenti hogy CSAK ÉS CSAKIS A JOBBOLDALI PÁRTOK ÉS A JOBBOLDALI SZAVAZÓKTÓL FÜGGETLEN!!!! ÉS SENKI MÁSTÓL NEM FÜGGETLEN!!! SŐŐŐŐT! NAGYIS IS FÜGGŐ A NEM JOBBOLDALI PÁRTOKTÓL ÉS A JOBBOLDALI POLITIKUSOKTÓL! Vagyis Pálinkás úr nagyon is csak az eddigi "sejtéseket" TETTE TELJESEN "SZEMMEL IS LÁTHATÓVÁ" /A legfontosabb dolgok szemmel láthatatlanok -"Kis Herceg"... NA EZ VÁLTOZOTT MOST FEKETÉN FEHÉREN LÁTHATÓVÁ!!!-/
states
2021. szeptember 07. 09:47
Ki kell ahhoz, hogy vén fejjel hülyét csináljon magából? Pálinkás. Hogy miért nem jutott neki státusz az újabb Orbán-kormányokban, itt a magyarázat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!