Karácsony: A Fidesz mindent megpróbál megtenni azért, hogy a nép akaratának az útjába álljon

2021. szeptember 20. 11:21

A főpolgármester videójában kész tényként állítja, hogy Kínából érkezett a vasárnapi informatikai támadás, azonban bizonyítékokat most sem említett.

2021. szeptember 20. 11:21
null

„Hétvégén valami nagyon furcsa dolog történt, amire persze fel voltunk készülve, hogy a Fidesz mindent megpróbál megtenni azért, hogy a nép akaratának az útjába álljon” – kezdi hétfői videó bejelentkezését Karácsony Gergely, majd így folytatja: „Úgy tűnik, hogy azok az informatikai támadások, amik miatt nem működött a hétvégén a rendszer, azok Kínából érkeztek, úgy látszik minden út Kínába vezet a magyar politikából”.

Karácsony arról is beszélt, hogy az elmúlt héten ismét ő kapta a legtőbb támadást a Fidesztől, de hangsúlyozta: ő nem sajnálja ezt a helyzetet, sőt büszke rá, hogy támadják, hiszen ahogy fogalmazott: „azt támadják akitől félnek, akit erősnek éreznek”. 

Nyitókép: Facebook

Először még óriási sikernek értékelték a leállást

Érdekesség, hogy a rendszer leállását követően az ellenzéki erők első reakcióikban még egy egészen másfajta narratívát próbáltak sugallni választóiknak, eszerint nem támadás miatt fagyott le a rendszer, hanem a hatalmas érdeklődést nem tudta feldolgozni az informatikai háttér. 

Az Előválasztás 2021 hivatalos Facebook-odalán például azt írták: 

Hatalmas siker az előválasztás – két órás leállás az erőforrásbővítésért. Minden várakozást felülmúlóan nagy számban jelentek meg szombat reggel az előválasztáson szavazni vágyók, ez pedig a magyar demokrácia fontos sikere.

De a Momentum elnöke, Fekete-Győr András is ekkor még azt írta Instagram-oldalán: „Változást akaró tömegek rohamozták meg az ellenzéki sátrakat, amit az algoritmus hekkertámadásnak vett, ezért blokkolni kezdett.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. szeptember 20. 21:01
Na akkor te csaló, szélhámos parazita olvasd - de hallgathatod is - a kicsi főnököd beismerő vallomását!!!!!!!!!!!!!!! Egy újabb ballibes előre megszervezett csalás, aljasság!!!!!!!!! Ma este az Egyenes Beszéd műsorában az "okosságáról" híres Tóth elvtárs mszp-s elnök válaszolt Egon kérdésére, amint Egon megkérdezte, hogy hogyan áll ez a hekkelés, mert már Kínánál jár a szóbeszéd. Jól figyeljetek, - nézzétek vissza a műsort! - mit válaszolt az mszp elnök elvtárs. A "zárt kapukból" EGYET NYITVA HAGYTAK !!!!!!!!!! amin keresztül megbénították a rendszert. Erre Egon - AKKOR EZ BELÜLRŐL JÖTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jól van te hamis diplomás, megint a pofádba kaptad a köpést! Csak amit érdemelsz! Büdös hazug, csaló szélhámosok pöcegödre vagytok! Ennyi!
Ma is bukik a Zorbán...
2021. szeptember 20. 18:55
Lebukott a Zorbán... Tényleg mindent megtett, hogy ne működjön a Moslék-választás: folyóvizet biztosít a bolsevisták számára is, így a Fegyőr be tudta tenni a szervert a kádba, hogy lemossa...
pandalala
2021. szeptember 20. 17:55
úncsi ....
Selamat
2021. szeptember 20. 15:28
Nem tudom, hogy legtöbbetek mit érzett mikor azt olvasta személyesen és egyenesen Krascony Greikétől, hogy "azt támadják akitől félnek, akit erősnek éreznek”, de hogy én hangosan felnevettem, az biztos. Greike, akitől félni kell, s aki erős... Ja, mint a lószar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!