Minek minősül, hogy a turult tetőtől talpig rózsaszínbe öltöztetik?

2021. augusztus 20. 07:43

Remélem, azért Szent István nem bikiniben fog felvonulni.

2021. augusztus 20. 07:43
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Tisztelt kormány, tisztelt propagandaminisztérium, tisztelt Cég, amelyik távoli ismerőse annak a vállalkozónak, aki szomszédja annak a fontos embernek, akinél el lehetett érni, hogy kiszervezzék számára a menetrendszerinti népünnepély lebonyolítását, de egyből továbbpasszolta egy alvállalkozónak, az meg a következőnek, míg az utolsónál annyi lové maradt csak, hogy a kötelező lopáson túl már csak valami übergagyira fussa, a parasztoknak ez is jó lesz alapon!

Tengermély tisztelettel szeretném megkérdezni, hogy a »473/2021. (VIII. 6.) Korm. rendelet« értelmében minek minősül, hogy a turult tetőtől talpig RÓZSASZÍNBE öltöztetik? Továbbá mit kell tenni, hogy kiskorúak ezt ne lássák? Esetleg arról van szó, hogy megijedtek Falus Ferenctől, aki szerint csak állami ünnepségen terjed a járvány, a Pride-on nem? Remélem, azért Szent István nem bikiniben fog felvonulni.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2021. augusztus 21. 12:56
Lukra futott Andris! És góóóóóóól!!!!!!
nyugalom
2021. augusztus 21. 09:26
Talan egy bocsanat elhagyhatna a tollát!
kisatilla
2021. augusztus 21. 08:30
Csomagolóanyagnak minősül. S az minek minősül, amikor tangás férfiak ölelkezve vonulnak a város szívében, közpénzen fizetett rendőri biztosítással, úgy, hogy a többség amúgy lesz@rja a nyomik vonaglását, ergo csak saját "örömködésükre" teszik ezt?
syphax
2021. augusztus 21. 07:28
"..Minek minősül, hogy a turult tetőtől talpig rózsaszínbe öltöztetik?" VÁLASZ. BUZI IDIÓTIZMUSNAK. ( AMI PERSZE NEM RITKITJA PÁRJÁT--MINT TUDJUK)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!