Maradunk az Unióban, mert Európa az otthonunk!

2021. augusztus 16. 15:50

Egyetlen percig se legyen kétségünk: Az EU elhagyásáról szóló cikk Orbán megbízásából, Orbán érdekében íródott.

2021. augusztus 16. 15:50
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„A Magyar Nemzet nevű fideszes pártlapban Orbán Viktor egyik magyar hangja, Fricz Tamás arról értekezik hosszasan, hogy Magyarországnak ki kell lépnie az Európai Unióból. Ismerjük jól, hogy működik a fideszes propaganda: először megszellőztetnek egy gondolatot, majd többen érvelnek mellette, amíg egyszer csak hivatalos kormányzati cél nem válik belőle.

Egyetlen percig se legyen kétségünk: Az EU elhagyásáról szóló cikk Orbán megbízásából, Orbán érdekében íródott. Régóta mondjuk, és most egyre világosabbá válik országszerte, hogy a 2022-es választások tétje: kivonulunk-e az Európai Unióból a senkiföldjére, vagy Európában maradunk?

Orbán Putyinnal, Erdogannal, Kínával kacérkodik, Közép-Ázsiában keresi Magyarország jövőjét. A Demokratikus Koalíció sziklaszilárdan Magyarország Európai Uniós tagsága mellett áll ki.”

Nyitókép: Dobrev Klára Facebook oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2021. augusztus 18. 21:04
Attól még Európában maradunk, nem költözünk el.
Imre Debrecen
2021. augusztus 17. 19:37
Fricz Tamás "A világ egyik legfejlettebb közösségéhez tartozni pedig különleges élmény, amelynek a feladása tizenöt év után csak nagyon erős és nyomós indokok miatt elfogadható. Kérdés: van-e ilyen erős és nyomós indok jelenleg? Válaszom: van." A többi csúsztatás, vagyis balliberális propaganda!
Kala pál
2021. augusztus 17. 08:52
"Kínával kacérkodik,Közép-Ázsiában keresi Magyarország jövőjét." Kegyed hol keresi jövőjét? Pontosan ott ami ellen itt hadovál,Ázsiában, pontosítva Indonéziában! https://mindenszo.hu/gyurcsanyek-4-milliard-dollart-mentettek-ki-indoneziaba/
fonak
2021. augusztus 17. 01:39
Az unió az otthonuk, mikor melyik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!