Joe Biden nem elnök, hanem egy nemzetbiztonsági kockázat

2021. augusztus 26. 15:43

Biden elnöksége csak azoknak jó, akik gyűlölik Amerikát.

2021. augusztus 26. 15:43
Szalma György
Kontra

„A címben szereplő állítás csak részben igaz, sokkal pontosabban lenne úgy fogalmazni, hogy: ifjabb Joseph Robinette Biden nem elnöke az Amerikai Egyesült Államoknak, hanem egy nagyra nőtt nemzetbiztonsági kockázat, működése veszélyt jelent Amerikára és a nagyhatalmak közötti törékeny békére.

A bővített mondat igazságára pedig Biden minden nap újabb és újabb bizonyítékokat szolgáltat. Az amerikai elnök karaktere olyan, mint egy Chaplin film mellékszereplője, aki pályája végén jutalomjátékként kapott egy teljes estés filmet és mindent elkövet, hogy az a csetlés-botlás, amit előad az humoros legyen, ne szánalmas.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2021. augusztus 26. 18:14
Joe Biden nem elnök, hanem egy nemzetbiztonsági kockázat" Nem! Biden - akit a zsidók ültettek a trónra, Soros, Bloomberg, Zuckerberg, Sulzberger, Zucker, Podholzer, és a teljesen zsidó kézben lévő Hollywood - nem nemzetbiztonsági kockázat, hanem világbiztonság veszély. Az egész kivonulásnak nevezett cserbenhagyásnak egy célja volt, újra beizzítani a migrációt...
lististerc
2021. augusztus 26. 17:25
Bident ügyesen építik lefelé, hogy megvalósulhasson az, ami választáson soha: egy fekete nő lesz az USA elnöke.
szürkeSzarvas
2021. augusztus 26. 17:02
A demens már csak 1 rossz komunikátor,mert összekeveri a szezont a fazonnal. A döntést a MÖGÖTTE működő deep state vitézek hozzák,amiként a mi Gerink mögött a Klein család,amit a Draskovicson keresztül mozgatott szolgák érvényesitenek.
Box Hill
2021. augusztus 26. 16:30
A halottak bosszúból meg is választották.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!