Gyomorforgató, amit az oltásellenes Gyurcsányék művelnek

2021. augusztus 10. 16:41

Elbizonytalanították az időseket az oltással kapcsolatban és minden a járvány megfékezését célzó intézkedést támadtak.

2021. augusztus 10. 16:41
null
Fidesz-Magyar Polgári Szövetség
MTI-OS

„Gyomorforgató és álságos, hogy azok a Gyurcsányék beszélnek, akik pusztán hatalmi érdekből oltásellenes kampányt folytattak, hogy elbizonytalanítsák az időseket az oltással kapcsolatban és minden a járvány megfékezését célzó intézkedést támadtak. A legtöbb idős ember a Fővárosi Önkormányzat Pesti úti idősotthonában hunyt el, amelyért Gyurcsány főpolgármestere és főpolgármester-helyettese felel. Magyarország az első az oltási versenyben, ahol az elsők között oltották be az időseket, sőt a magyar nyugdíjasok az elsők Európában, akik már a harmadik oltást is felvehetik.”

Fotó: MTI/Sóki Tamás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2021. augusztus 11. 12:31
Az oltásellenesek még a moslékkoalíciós aktivistáknál véresszájúbb elvetemült alakok. A legrosszabb a két tünet (moslék és oltástagadás) együtt. Most is sok aktív a diszlájkok alapján.
Kekec54
2021. augusztus 11. 08:47
Úgy látszik Sátánferkó és neje Ogre, kiadta ide a parancsot a patkányainak: "Ez a harc lesz a végső..." Üzenem, most is veszitetek és újból buktok!
Pierre
2021. augusztus 11. 08:29
lebuktatok a kinai mutyival, nem csak a sorozatosan elkovetett fosztogatassal, az adofizetok karara, amikor az orszag sulyos bajba kerult, de a tudomany ignoralasaval is. Beigazolodott, amitol sokan tartottak, hogy a kinai szer gyenge, a beoltottak jelentos hanyada semmilyen vedettseget nem kap tole. Es van pofatok meg mindig oltasellenesezni?
kovácslajos1930
2021. augusztus 11. 06:30
Vajon miért nem vizsgálja a kormány a kínai hatásosságát? Mert ők is tudják, hogy szar ezért inkább elindították a harmadik oltást és erre újabb sikerpropagandát építenek. Az ellenzék sosem volt oltásellenes. A pofátlan hazugság Orbánék fegyvere
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!