Tudják, mi a felháborító?

2021. augusztus 04. 20:20

Ikonikus kép, szerintem sokak emlékezetében megmaradt ez a felvétel, amikor egy amerikai házaspár fegyverrel védte a birtokát a csürhétől.

2021. augusztus 04. 20:20
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Ikonikus kép, szerintem sokak emlékezetében megmaradt ez a felvétel, amikor egy amerikai házaspár fegyverrel védte a birtokát a csürhétől. De tudják, mi a felháborító? Hogy kegyelemben részesítették őket. No, no, nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy egyáltalán eljutott odáig ez az ügy, hogy egy, a birtokát védő, dolgos ügyvédpárt kegyelemben kell részesíteni.

Albert Camus sorai jutnak eszembe:

»Azon a napon, amikor a bűn az ártatlanság képében tetszeleg, érdekes áttétel folytán az ártatlanságot szólítják fel önigazolásra.«

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyurmi53
2021. augusztus 05. 12:12
Nem tudom, de szelíden megkérdezném a Mandinertől: Önöknél moderálás nem létezik? Az ember elborzad ennyi fékeveszett indulat, gyűlölet és közönségesség láttán. Jóérzésű ember ezek után nyilván messze elkerült a kommenteket - most már önöknél is.
Vallasz Vilmos
2021. augusztus 05. 08:39
Munkám kapcsán sok hölgytől hallom, hogy kénytelenek éjszaka illegálisan cipelni magukkal a paprika sprayt, mert féltik az életüket és félnek az erőszaktól. Tenni kellene valamit, mert teljesen jogos, ha valaki elkapja őket a sötétben, hogy megvédik magukat.
fogas paduc
2021. augusztus 05. 08:17
Nem csak a vagyonukat védték....
aaa1
2021. augusztus 05. 00:25
Ez most nagyon izzadtságszagú lett, sokáig nézegethette a híreket a zsóti, amíg fel tudta háborodni magát és meglett a napi penzum..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!