Hollandiában lelőnek egy újságírót, mégis a magyar sajtószabadságot féltik!

2021. július 07. 21:59

Az Európai Unió több tagállamában azért gyilkoltak meg újságírókat, mert a munkájukat végezték.

2021. július 07. 21:59
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Hollandiában lelőnek egy újságírót, mégis a magyar sajtószabadságot féltik!

A nemzetközi lejárató kampányok ellenére Magyaroszágon valódi, kiegyensúlyozott szabad sajtó működik és valódi médiapluralizmus érvényesül. Aki nem hiszi, nézzen körül az újságosoknál, a benzinkutakon vagy az interneten. Magyarországon az újságírók békében végezhetik a munkájukat, minden körülmény adott ehhez, az újságírói vélemény szabad.

Ezzel szemben az elmúlt években az Európai Unió több tagállamában azért gyilkoltak meg újságírókat, mert a munkájukat végezték.

Kedden az európai »mintaállamban«, Hollandiában lőttek meg egy oknyomozó újságírót, aki jelenleg is az életéért küzd. Innen is imádkozunk, hogy felépüljön!

Persze tudjuk, hogy az olyan »függetlenobjektív« szervezetek, mint az Újságírók Határok Nélkül szerint Magyarországon nem létezik szabad sajtó és az újságírók félelemben élnek.

Szerintem erről most inkább Mark Rutte holland kormányfővel beszélgessenek!

Magyarországon a sajtószabadság köszöni szépen, jól van, nem kér az újabb politikai lejárató hadjáratból!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. július 08. 12:12
Könyvtár!
sztd
2021. július 08. 10:23
Én azt gondolom, hogy még itt is lehetnek újságíró-gyilkosságok. Ez nem feltétlenül sajtószabadsági kérdés. A dolog másik oldala, hogy szerintem azért aggódnak itt a sajtószabadásg miatt, mert itt létezik. Ahol nem létezik, ott aggódni sem kell miatta.
koronaszepe
2021. július 08. 09:13
Nincs még egy ilyen párt, jelesül a Fidesz, aki ennyire, de tényleg ennyire mélységesen lenézi a saját választóit.
Secnir
2021. július 08. 08:52
"Hollandiában lelőnek egy újságírót, mégis a magyar sajtószabadságot féltik!" nem azért lőtték le, mert az újságíró nem kérdezhet vagy mert nem hozhat le egy cikket, hanem azért, mert a maffia ügyeibe ütötte az orrát. ő is, meg a koronatanú is, meg a többiek is (a tanú védőjét már korábban lelőtték): telex.hu/kulfold/2021/07/07/elfogtak-a-holland-ujsagiro-feltetelezett-merenyloit-de-vries-az-eleteert-kuzd lehet, juditkának ilyen lapokat kellene olvasnia, nem origot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!