Segítség, nem vagyok rendben a vágyaimmal!

2021. július 15. 18:00

Homonnay újabb „mélyenszántó gondolatokkal” biztat minden férfit a meleg, őszinte önismeretre.

2021. július 15. 18:00
Varga Gergő Zoltán
Varga Gergő Zoltán
Vasarnap.hu

»Egy a vágyaival rendben levő férfit nem zavarja, ha két pasit csókolózni lát. Lehet, hogy egyelőre szokatlan lesz neki a látvány, de amúgy totál hidegen hagyja. Nem zaklatja fel érzelmileg annyira a sztori, hogy elkezdjen gyűlölködni. A gyűlölködő férfiaknak a nagy többsége otthon stikában ugyanúgy homopornót néz […]. Tehát, ha a pasid szidja a melegeket, nézz bele a böngészőjének a history-jába, és arra is választ kapsz, miért nincs szex, vagy ha van, miért annyira szar. Nyugodtan megoszthatod. Nem vagyok hajlandó szégyellni magam azért, amilyennek az Isten teremtett.«

Sokféleképpen próbáltam elhelyezni magamat Homonnay Gergely világképében, de csak nem sikerül. 

Eddig azt hittem, hogy rendben vagyok a vágyaimmal, de most hirtelen megkérdőjeleződött minden. Merthogy zavar a csókolózó férfipár, egyáltalán nem szokványos, de nem is akarom megszokni. Viszont nem kezdek el gyűlölködni – pedig, hogy maradéktalanul beleilljek a homonnayságosságba, kéne.

Lehet az a dolog nyitja, hogy homopornót kéne néznem, hogy egy jóízűt gyűlölködjek, de – lelkem rajta – nem nézek. A fenti feltételezésből kiindulva, csöppnyi túlzással élve, a mezei járdaszéli csellengő azt hihetné, ha valaki homopornót néz, az mindjárt hajlamosítva vagyon gyűlölködésre az utcán smacizó bajuszkák láttán. De az is lehet, hogy ha valaki egy utcán smacizó bajuszka (tegyük fel, hogy ez az egyenlet semleges állandója), és ráadásul nem néz homopornót: az vagy nincs rendben a vágyaival, vagy gyűlölködik – saját magán, vagy ha az nem, hát másokon. Persze, következhetne ebből, ha valaki továbbra is utcán smacizó bajuszka szeretne lenni, az nézzen homopornót, és akkor gyűlölködni sem fog, merthogy ez a két attribútum valahogy erősíti egymást. Mármint a homóság meg az ennek megfelelő vizuális tartalomfogyasztás. Persze, arról nem szól a fáma, hogy mi van azokkal, akik nem látnak bajuszkákat (akik sajnos egyre több helyen smaciznak), és nem is néznek pornót. Ők biztos kihullanak a rostán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Manna Machine
2021. július 16. 18:24
Homonnay egy agresszív buzi . Örüljön , hogy békén hagyják , és nem egy muszlim országban él , ahol egy idö után kitennék a bürét száradni valami fatornácra .
Robur
2021. július 16. 16:12
Hát, Homonnay jobb ha marad a macskájánál.
polnemkor
2021. július 16. 12:56
Annyir komikus ez már. Akit zavar a látvány, hogy valaki az utcán végzi a dolgát, az csak azért van, mert titokban ő is ezt szeretné tenni. Nyilván.
Autofocus
2021. július 16. 11:18
Sosem gondoltam volna hogy 30 év után újra aktuális lesz ez a régi plakát! :-D https://worldhistorycommons.org/sites/default/files/tessek_valasztani---hungarian-poster-1990---chose-one---young-democrats_b49f6eb562.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!