Orbán már a fokost emlegeti

2021. július 02. 10:55

Csoda, hogy elszigetelődik?

2021. július 02. 10:55
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Orbán már a fokost emlegeti, amikor európai tárgyalásairól beszél. Csoda, hogy elszigetelődik? Fokos helyett inkább a nyugati értékekeket kellene szem előtt tartani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kockahas000
2021. július 03. 21:42
Ti csak azért firkáltok ide hogy fikázzátok a hölgyeket??? Mocskos patkányok vagytok, ebben az országban egy nöi politikus ezerszer,millioszor többet ér mint a ti retkes pofátok. Különben ezt ö nem olvassa, illetve ti nem mernétek szembe mondani ahhoz férgek vagytok. Össze fujta a szemetet a szél ,egymást cseszegessétek ugyis egy alombol valok vagytok. Ti vagytok az embernek álcázott valamik, akik csak itt merik kinyitni a pofájukat,minden más helyen kussolnak,
kitiltott
2021. július 03. 14:21
Lehet hogy neked érték.. De nekünk nem. Isten Haza Család.. Ez érték.. Elembt nem.. Feltartott kéz nem.. A mi apáink nagyapáink ükapáink megőrizték és átadták nekünk is ez a kutya kötelességünk hogy megvédjuk A magyar nép hazáját.. Amit használatra kölcsönkaptunk az unokáinktól..
Sulammit
2021. július 02. 22:58
A momentumos halálbarbi mosolyogva hazudott és köpte szembe a magyarságot milliók előtt a CNN-en (Karantén-vlog) https://pestisracok.hu/a-momentumos-halalbarbi-mosolyogva-hazudott-es-kopte-szembe-a-magyarsagot-milliok-elott-a-cnn-en-karanten-vlog/
Orange79
2021. július 02. 20:03
Tőletek és ettől az elhülyült, aberrált világtól sokan szeretnénk elszigetelődni örökre. Remélem nem bánod mucuska?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!