Mindenkit megnyugtatok: rendesen szedem a gyógyszereimet

2021. július 13. 10:53

Vágó Istvánnak írásba adom, hogy a televíziós tevékenysége kártékony volt.

2021. július 13. 10:53
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Gondoltam, megengedek magamnak egy kis önreflexív tréfát, és a Sznobjektív című műsorban a legbűzlőbb magyar ügyek közt elhelyeztem Vágó István kvízszélhámoskodását. Nem ment át. El nem tudtam képzelni, hogy Vágó Istvánon meg a nyugdíjas szektáján kívül bárki komolyan veszi majd, hogy a kvízprofesszor hazudozása szerintem egy bűzlőbb ügy, mint a Fenyő-gyilkosság – csakhogy sok felhasználó a saját felületeimen is a Vágó Istvánra való beteges rácsavarodásom jelét olvasta ki ebből a viccnek szánt gesztusból.

Mindenkit megnyugtatok: rendesen szedem a gyógyszereimet, a szemernyi megmaradt józan eszemért pedig hősies harcot vívunk a terapeutámmal. Nem adom fel: ha Gyurcsány Ferenc alkoholistából absztinens lett, én is lehetek neurotikusból ép ember. Jó példából érdemes tanulni, úgyhogy mindenkit beperelek, aki betegséggel gyanúsít, Vágó Istvánnak pedig írásba adom, hogy bár a televíziós tevékenysége kártékony volt, de ezzel még a hazai médiabűnözők százas listájára se férne fel protekció nélkül. A műsor az alábbi link kattintása nyomán tekinthető meg:”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2021. július 13. 15:22
Nem látszik.
röviden
2021. július 13. 14:05
Beteg embert nem bántunk, legfeljebb mértékkel.
B_kanya
2021. július 13. 12:57
"Nem adom fel: ha Gyurcsány Ferenc alkoholistából absztinens lett, én is lehetek neurotikusból ép ember. " Na, pont úgy :)
Nannyó
2021. július 13. 12:44
"a kvízprofesszor hazudozása szerintem egy bűzlőbb ügy, mint a Fenyő-gyilkosság " És neked ez egy viccnek szánt gesztus... Tényleg biztosan tudod, hogy mit írsz le?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!