Aki idióta, az idióta. Hagyjuk ott őket, a szakadék túloldalán!

2021. július 10. 19:22

Védjük a még védhetőt! Magyarországot, a Kárpát-medencét, Közép-Európát. Talán(?) itt még többsége van a normalitásnak.

2021. július 10. 19:22
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

Tegnap reggel írtam Boris Becker »szexista botrányáról«. Gondolom, már mindenki ismeri a történetet.

Azzal zártam a bejegyzést, hogy ha a korábbi német teniszzseni Fucsovics Márton barátnőjére vonatkozó megjegyzéséből (»Azt mondják, a magyar nők a világ legszebbjei. Ezt én nem tudom, de az biztos, hogy Ő nagyon csinos!«) botrányt tudott kavarni egy jogvédő szervezet, akkor elég nagy a baj. MENEKÜLJÜNK!

Bayer Zsolt idézte az írást a Magyar Nemzetben, és reagált a »meneküljünk« felszólításra.

Szerinte nem szabad menekülnünk, hanem meg kell védenünk a világunkat, kultúránkat, értékeinket. Úgy látja, hogy még a menthetetlennek tűnő nyugati országokban is többen vannak a »normálisak«, mint azok, akiknek a világából én menekülni szeretnék.

Előbb válaszolnék a második gondolatra: sajnos az elmúlt évtized európai parlamenti és tagállami választásai, a kint élő rokonok és barátok beszámolói, valamint személyes külföldi élmények alapján én sötétebben látom a helyzetet. Szerintem ezek nem menthetetlennek TŰNŐ országok, hanem menthetetlenek.

Ami pedig a menekülést illeti! Próbálom megmagyarázni. Zsolt, én tényleg menekülnék az »idióták« közül – ahogy te hívod őket az írásodban. Menekülnék a liberális média agymosása, az erőszakos véleményterror, a Facebook cenzorai, a píszí mánia, a tojótyúkok ketrecéről szóló bizottsági döntések és a pornográf ügyek miatt elítélt politikusbűnözők EP-határozatai elől. Menekülnék onnan, ahol már azt sem mondhatod, hogy aki szép, az szép.

Aki idióta, az idióta. Hagyjuk ott őket, a szakadék túloldalán! Viszont védjük a még védhetőt! Magyarországot, a Kárpát-medencét, Közép-Európát. Talán(?) itt még többsége van a normalitásnak.

Itt még VAN REMÉNY!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2021. július 12. 16:49
Ezek "mészárosoznak", miközben a nyugat-európai nagy államok vállalkozói viszik kifele az EU-tól visszajáró pénzünket. EZÉRT NEM FOGJÁK TŐLÜNK MEGVONNI. A POLITIKAI ZSAROLÁS NEM FOG MENNI. ORBÁN NEM ENGED. VISZONT ŐK SEM VONJÁK MEG, MERT AKKOR NINCS MIT MERKELÉKNEK, MACRONÉKNAK KIVINNI AZ ORSZÁGBÓL.
kurbitalis
2021. július 12. 16:46
VÉDJÜK MAGUNKAT! SZÁLLJUNK KI AZ EU-BÓL A FRANCBA! Az EU-s pénzünket (ami nem támogatás, hanem visszajár), főleg a németek, osztrákok, franciák viszik kifele. Itt kiviteleznek, felveszik a pénzünket, és OTTHON ADÓZNAK! Tehát MAGYARORSZÁGON CSAK KERESZTÜLFOLYIK AZ EU-S PÉNZÜNK, VISSZAFELE A NÉMETEKNEK ÉS A TÖBBI NYUGAT-EU-S ORSZÁBNAK! Hát mi a bús francnak vagyunk mi még bent a szartenger kellős közepén?!
bornemiszabela
2021. július 11. 21:08
Némeg Balázx meg a normalitás.....eh olyan elbaszott mandineres, Fidess föcim
pemete jakab
2021. július 11. 19:27
"itt még többsége van a normalitásnak." A német, az osztrák vagy bármelyik más ország pont annyira normális egyénekből áll, mint a magyar. Szakszerűbben: egy-egy társadalmon belül nagyobbak a különbségek, mint a társadalmak között. Fideszesnek is elmagyarázom: én okos vagyok, te pedig nem, tehát nagy a különbség egy társadalmon belül, ugyanakkor egy másik társadalomban is van okos meg nem annyira okos is, tehát a két társadalom kevésbé különbözik egymástól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!