A pedofilellenes törvény szuverenitáskérdés

2021. július 06. 12:38

A nemzetközi erők aknamunkája ellenére Magyarország nem enged a progresszív napirend nyomásának.

2021. július 06. 12:38
Biró András
XXI. Század Intézet

„Az Országgyűlés megszavazta a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről szóló törvényt, amelyet a hazai és nemzetközi balliberális erők melegellenesnek titulálnak. Noha az elfogadott szabályozás a gyerekek neveléséről, és nem a homoszexuálisokról szól, a globalista erők újra támadásba lendültek, ismét pellengérre állítva a magyar szuverenitáspárti kormányt. Világossá vált, hogy a migrációs válsághoz hasonlóan szuverenitáskérdésről van szó, és a nemzetközi erők aknamunkája ellenére Magyarország nem enged a progresszív napirend nyomásának. Miután a közép-és kelet-európai régió Magyarország vezetésével 2015 után az önállóság útjára lépett, – ezáltal gyengítve az uniós intézményrendszer további föderalizációjának tervét – az egykori gyarmatosítók a »közös értékek« nevében indítanak újabb támadást Magyarország ellen.

A XXI. Század Intézet legújabb elemzése rávilágít a pedofilellenes törvény gyermekvédelmi jelentőségére, az unió képmutatására az európai »közös értékek« szelektív értelmezése kapcsán, illetve a Nyugat újfent kirajzolódó gyarmatosító és szuverenitásellenes attitűdjére.

Orbán Viktor a magyar függetlenség napján ismertetett tézise szerint a birodalomépítés helyett az európai “demokráciák demokráciáját« kell létrehozni, aminek elengedhetetlen kelléke egy olyan, új intézmény létrehozása a tagállamok alkotmánybíróságainak bevonásával, amely vétójogot garantál a tagállami parlamenteknek a túlterjeszkedő uniós jogalkotással szemben. Mindemellett a miniszterelnök által javasolt »piros lap eljárás« visszaterelné az uniót a gazdaság területére, ahol valójában jól működik az intézményrendszer.

A határok védelme, a családjogi kérdések, továbbá az oktatás tartalmának és szervezeti felépítésnek meghatározása mind tagállami hatáskörbe tartoznak.

Mindezt az EU-ban működő szubszidiaritás elve is megerősíti, vagyis, hogy az egyes döntéseket a polgárokhoz lehető legközelebb kell meghozni.

A korábban kívülről irányított, eladósított, kvázi-gyarmatként kezelt Magyarország a 2010 óta regnáló konzervatív magyar kormány paradigmaváltása következtében belülről, szuverén módon irányított országgá tette. Az elmúlt évtized szuverenitásért folytatott harcai rendre bizonyították, hogy Magyarország többé nem kíván a Nyugat gyarmata lenni, és a kezdetben lesajnált gondolat ellenére nem csak a saját lábán képes megállni, hanem az egész közép-és kelet-európai régión túl – adott esetben – egész Európa számára képes példamutatóként viselkedni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2021. július 07. 00:40
Le se kell szarrni őket. Egész egyszerűen át kell nézni rajtuk. És még tovább is mennék. A közös gazdasági ügyeken kívüli perek ítéleteit, melyeket a soroskúrvák hoznak( Luxemburg, Strassburg) figyelmen kívűl kell hagyni, támaszkodva a saját alkotmány bíróságunk döntéseire. A Németek is felmutatták a szarháziaknak ebben az ügyben a piros lapot, ugyan ezt kell tennünk nekünk is.
balbako_
2021. július 06. 23:33
Az egészben az a bicskanyitogató, hogy az EU-nak ehhez aztán semmi köze sincs. Olyasmibe ütik az orrukat, ami teljesen egyértelműen tagállami hatáskör.
kovsa
2021. július 06. 20:55
Nos, lehet, hogy én látom rosszul, de én úgy gondolom, hogy az a felnőtt, aki egy 3-10 éves gyerek bugyijában kotorászik az pedofil. Akkor is, ha ezt csak átvitt értelemben teszi azáltal, hogy azt magyarázza egy kisgyereknek, hogy attól, hogy neki kukija van még nem biztos, hogy fiú. Vagy. Attól, ha valakinek nunija van még nem biztos, hogy lány. Vagy. Aki egy kisfiút arról próbál győzködni, hogy nyugodtan puszilgassa a többi fiút, mert az milyen jó. De én azt az embert is pedofilnak tartom, aki vadidegen gyereket az ölébe ültet a szülő tudomása, közvetlen beleegyezése nélkül. Az ilyen embert, ha nem is kell súlyosan büntetni, de minden jóérzésű embernek fel kell szólítani, hogy azonnal fejezze ezt be, és ha nem teszi, fel kell jelenteni pedofília vádjával. Az ilyenről nekem mindig egy szoci időkből származó vicc jut az eszembe. (18-as karika) Hogyan tanítja a rendőr a kutyáját olvasni? ? Az ölébe ülteti és betűz neki.
OberEnnsinnen
2021. július 06. 17:11
A TELJES IGAZSÁG: Ha Orbán miniszterelnök országa - Magyarország - elvész: Európa elvész. Tokkal, vonóval. De ami utána következik: nem lennék az EU-PARLAMENT, -BIZOTTSÁG, -BÍRÓSÁG tagjainak a helyében. De: legfőképp nem lennék a ma uralkodó európai média-sajtó munkatársa. MERT KI.SZOTT NAGY F.SZOLÁS LESZ FIÚK-LÁNYOK... Akkora, amilyet még nem látott a világ. Igaz, sokan elvesznek a jó oldalról is, ez van, ill. ez lesz. Azért ez lesz, mert GENETIKAILAG BETEG ELMÉK PARANCSAIT HAJTJÁTOK VÉGRE. Amire nincs bocsánat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!