A magyarok valódi problémáiról kellene beszélni

2021. július 14. 10:28

Áremelkedés, kórházi várólisták, 30 ezer halott.

2021. július 14. 10:28
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Az emojis plakátkampányával a Fidesz Soros Györggyel és Brüsszellel ijesztget, hogy senki ne figyeljen arra, ahogyan a háttérben kifosztják Magyarországot: hiszen épp kiárusítják az autópályákat Rogánéknak, 450 milliárdért hoznak ide kínai kommunista elitegyetemet, az alapítványaikon keresztül pedig ezermilliárdokat tesznek zsebre Orbán Viktor lekötelezettjei.

Mindezt azok után, hogy a kormányzás csődjének következtében 30 ezer ember hunyt el a koronavírus-járványban. Szerintünk nem a Fidesz kitalált hazugságairól, hanem a magyarok valódi problémáiról kellene beszélni: az áremelkedésről, a kórházi várólistákról és az ország kifosztásáról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2021. július 14. 23:14
Le az imperializmussal! Egyenlőség, testvériség, meg .... izé, na! Előre a lenini úton! Építsünk egy szebb országot! Több pénzt az embereknek! Le a kizsákmányolókkal! Jobb oktatást, meg az izé, ..... a kórházak, meg az egészségügy! .............. Na! Tudok még sok ilyen marhaságot, de elfáradtam.
Lenyeg Telen
2021. július 14. 21:03
Nem lehet mindig rólatok beszélni...
Vasalo
2021. július 14. 19:48
Ne mondd te seggfej, talán tölünk nyugatra nem nagyobb még az áremelkedés, és nincs semilyen foglalkoztatottsagi terv. Miért mem mész oda pofázni? A korházi várolistákon általában 300. vagy ha felvesznek.
Pista6
2021. július 14. 18:49
Bandi! Hány ember halhatott meg koronavírusban aki rátok hallgatva nem oltatta be magát?! Tömeggyilkosok vagytok! Börtönbe veled és összes oltásellenes politikussal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!