Ezt most csak a momentumosoknak mondom

2021. június 08. 06:58

Itt valakit szívatnak, és nem engem.

2021. június 08. 06:58
Hont András
Hont András
Facebook

„És ezt most csak a momentumosoknak mondom: miután az általuk támogatott Hadházy Ákossal szemben a DK beállt az MSZP-s Tóth »Ásó, Kapa, Nagyharang« Csaba mögé, akit a Párbeszéd is támogat, a Jobbik a II. kerületben Kálmán Olga mögött sorakozott föl a momentumos alpolgármester, Berg Dániel ellenében. Berg ezt követően visszalépett a párbeszédes Tordai Bence javára. A mai hír, hogy ezután a párbeszédes Kocsis-Cake Olivio is visszalépett a VI-VII. kerületben – a DK-s Oláh Lajos javára. Itt valakit szívatnak, és nem engem.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
daermon
2021. június 09. 11:01
Ahogy néztem a kommenteket, nem annyira vágják a szavzóik... Ez a lánc-visszalépés túl bonyolult egyeseknek. Mint egy többszörösen összetett mondat. Inkább így kellett volna: Momentum, momentum, te sz.pni jársz ide :)
Agrippa
2021. június 09. 07:19
Egy gyurcsány mind felett!
balbako_
2021. június 09. 04:32
Ezeket a jelölteket a rabolt villában dönti el a folyton részeg és a nagyseggű bolgár.
teljesenertelmetlen
2021. június 08. 23:12
Komoly előválasztás lesz ez! Reméljük, az ellenzéki szavazóknak sikerül majd választani az egy jelöltből. Bár ahogy a szellemi színvonalukat ismerem, lehetnek gondok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!