Visszalépett a DK-s jelölt javára a Párbeszéd pártigazgatója

2021. június 07. 17:22

Kocsis-Cake visszalépett, de az 5. választókerületben még így is négy versenyző száll be az előválasztási küzdelembe.

2021. június 07. 17:22
null

Visszalépett a DK-s Oláh Lajos javára Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd pártigazgatója Budapest 5-ös számú választókerületében – írja a Népszava.

Kocsis-Cake a Párbeszéd és az MSZP közös jelöltje volt ebben a választókerületben. A körzet jelenlegi országgyűlési képviselője, Oláh Lajos megköszönte a gesztust, és kijelentette, hogy magáénak tekinti a párbeszédes politikus célkitűzéseit is. Ígérete szerint mindent megtesz a Nyugati Pályaudvar mögötti terület parkként szolgálja a belvárosban élőket, illetve arra törekszik, hogy a lehető legtöbb hazai és uniós forrás jusson a kerületi lakások felújítására, és a Péterffy-kórház felújítására.

A VI. és a VII. kerületet magába foglaló körzetben így még négy ellenzéki jelölt van versenyben az előválasztáson: a DK-s Oláh Lajos, a jobbikos Beleznay Zsuzsanna, a momentumos Tompos András és a Mindenki Magyarországa Mozgalom által támogatott Almási-Kecskés Gusztáv.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Knerten
2021. június 08. 23:30
Nem őrá esett a választás az otthonos fingszagban, ahol a demokrácia készül. :D
Harangláb
2021. június 08. 07:25
A migránsok már a spájzban vannak?! :)
Rocktoberi
2021. június 07. 20:17
Olívia tudja, hogy nincs esélye. A moslékkoalíciós szavazók gyűlölik a feketéket......
matykox
2021. június 07. 19:34
Kocsis-kaki visszalépett? Nem inkább belelépett?? Állati büdös.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!