Szavakat használ

2021. június 22. 06:59

Orbán Viktor politikai nyereségvágyból, aljas indokkal követte el ezt a törvényt az érzéseiket érteni vágyó, félelem nélkül felnőni akaró gyerekek ellen.

2021. június 22. 06:59
Sándor Erzsi
Népszava

„Azt is tudjuk, az informatikai fejlődés azért teremtette meg a gyerekzárat, hogy a szülő használja. De nincs az a tűzfal és kiberbiztonság, ami megakadályozhatná és elterelhetné egy gyerek szexuális irányultságát, képzeletét saját magáról. Mindenki, aki ebbe kívülről beleszól, legyen bár Tóth Tihamér vagy Orbán Viktor, csak bűntudatot, öngyűlöletet, lelkiismeret-furdalást képes okozni a gyerekeknek. Hiszen a gyerekek tudják, felnőttebb korukban el is mondják: egészen kicsi koruktól érezték, hogy velük valami nem stimmel.

Nem meglepetés, hogy óvónői és szülői asszisztencia nélkül történnek meg az óvodás időszak bugyiletolós izgalmai. A tabuk törése közös titkokkal jár együtt, de már ott, akkor nyilvánvaló, hogy az alsónadrág vagy a bugyi az izgalom oka. Kinél ez, kinél az. Vannak kisfiúk és kislányok, akik már ott kénytelenek együtt röhögni a kórussal, mert érzik, nem szólhatnak ki belőle. Tudják, hogy hazudniuk kell, még akkor is, ha nem értik az okát. Nekik megértő, megbízható, hiteles felnőttekre lenne szükségük, a szüleikre, ha ilyenek, vagy a tanárukra. Azzal, hogy Orbán Viktor szerint a szexuális másság a felnőttkorukra tartozik, megfosztja őket a saját korai érzéseik megfogalmazásának és megélésének lehetőségétől. A pirosló fülű gyerekszerelmüktől, a saját gyerekbátorságuktól, amivel szembenézhetnének azzal, aminek megtörténtét egyébként is megérzik. Orbán Viktor politikai nyereségvágyból, aljas indokkal követte el ezt a törvényt az érzéseiket érteni vágyó, félelem nélkül felnőni akaró gyerekek ellen.

A törvény megszavazásának napján tesztoszterontól duzzadó, fekete izompólós férfiak vonultak keresztül a városon a férfias merény legújabb küzdőterére, hogy ott üvöltő transzba esve bámuljanak 22 kigyúrt fiatal fiút, amint azok a zöld fűben hemperegve kergetnek egy labdát, és néha a közös önkívületben letépik magukról a trikót. Akkor aztán velőtrázott a férfisikoly.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2021. június 22. 16:51
Ki ez a takony???
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2021. június 22. 15:19
Ez zsidó is krehácsol hogy boldogok a magyarok és megélték az összetartozás élményét egy foccimeccsen. Micsoda egybeesés, ki érti ezt.
Selamat
2021. június 22. 13:58
Ez a gyújtózsinórja már régen kiégett libsi liba is azt akarja elterjeszteni, hogy a kisgyerekek min 90%-a küszködik a szexualitásával, és a nemváltásáról álmodozik a délutáni alvás pihenő alatt. Nálam itt a vége a történetnek. Így, kedves Sándor Erzsi, a qva anyádat szórakoztasd hasonló fszságokkal a temetőben, de el a kezekkel a 99,5%, gyerekkorát egészségesen megélni akaró gyerekektől! Hogy aztán mit műveltek azzal a szerencsétlen 0.5%-nyi gyerekkel, akinek ugyan gőze sincs az egészről, de mivel már zavarodott, ezért ő is akkora barom akar lenni, mint a Sándor Erzsi féle felnőttek, az legyen a ti áldozatotok. Megérdemlik.
silenceCZ
2021. június 22. 13:12
mocskos némber, ugye fáj, hogy a szemétláda megélhetési- és ideológiai buzik nem tudják rábeszélni az óvodásokat nemváltó műtétre? Liberálnáci, most csúsztatok mindennek a legaljára. Már nem lehet és nem kell szóba állni veletek. Ellenség vagytok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!