A hír, amely borzasztóan fájhatott a független-objektív sajtónak!

2021. június 01. 08:06

Hiába a baloldal oltásellenessége és a vírusnak való szurkolás, illetve a járvány elhúzásának kísérlete. A magyar gazdaság talpra áll és úgy fog pörögni, mint még soha. 

2021. június 01. 08:06
null
A Riporter
Facebook

„A koronavírus megtépázta a világ és benne a magyar gazdaságot is, azonban a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) hazánkról szóló előrejelzése pozitív. A ritkán tévedő intézmény úgy számol, hogy Magyarország már 2022 elején visszanyerheti a 2019-es gazdasági növekedését. 

Ami minek köszönhető? Na, minek? Természetesen Európa egyik leggyorsabb oltási programjának, hiszen ameddig Nyugat-Európa országaiban még azon agyalnak milyen korlátozásokat, mikor és hogyan oldjanak fel addig itthon már közel a Covid előtt megszokott életünket élhetjük. 

Hiába a baloldal oltásellenessége és a vírusnak való szurkolás, illetve a járvány elhúzásának kísérlete. A magyar gazdaság talpra áll és úgy fog pörögni, mint még soha. 

Kedves balosok! Tudom, nektek fura, hogy az ország saját maga is meg tudja oldani a problémáit külföldi hitelek nélkül, de ez már egy másik Magyarország és ha rajtunk múlik az is marad.”

 

Nyitókép: A Riporter által bejegyzéséhez mellékelt fotó. Forrás: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. június 02. 10:23
Talpra állt ? Tényleg ? Na és mennyi az ország adósság állománya ? Mert tudomásom szerint soha sem volt ennyi mint most !
csombor
2021. június 01. 20:48
Nyugtával dicsérd a napot. Majd akkor írd ezt a címet, ha múlt időben írhatod.
Sulammit
2021. június 01. 14:18
Ha rajtam múlik biztos az is marad. Eddig még minden bejött, amit előre vetített Viktor és a Fidesz.
..--..
2021. június 01. 11:04
-zsoltkom- "A magyar gazdaság talpra áll és úgy fog pörögni, mint még soha." Ezzel az akaratszabadsággal folytatólagosan lehet akkor mondani, hogy 2022-ben a Fidesz-Sztálin szobor ledől és átveszi a helyét a normalitás, valamint a könyv szerinti keresztény szeretet és értékrend. A lelkes ember képzelőerején múlik, hogy milyen szót raknak a mondatba reményt kelteni. Hogyan fog pörögni a gazdaság, ha máris eladósodott az ország Paksra... a kommunista egyetemre... a kínai vasútra? Mo. már most Patyomkin-falu. Az említett eladósító vállalkozások még nem valósultak meg, de már feji az ország energiáit/ pusztítja a lakosság éléskamráját. Már a magyarok jövőjét befolyásolja károsan... eladták a magyar lelket a gonosznak. Tulajdonképp a Fidesz 2/3-dal már az ország jelentős része orosz vagy kínai, pedig az iskolájuk még/már nincs is itt. Érdekesség, ahogy az orosz-kínai fideszes magyar, paszományos ruhában békemenetel. Új-magyar fideszgiccset hord a föld a hátán. A Teremtő meg ízlésficamban nézi az eseményeket. A keresztény kommunista Fidesz, ahogy pettingel a keresztényüldöző Kínával. Hát csoda hogy annyi pedofil van a Fidesz soraiba? Nem. Ez nem csoda. Ez az ő teremtő, felpörgött... jövő idejű gazdasága. Már rá sem rántanak... csak köteleznek a perverzitásra. Ami ma van az lesz felpörögve jövőre is. Ez a kérdés! Válasszatok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!