Az egyik vélemény szerint...

2021. június 16. 19:09

Nyugaton emancipatorikus törekvések koronázzák a demokráciát, keleten diktatúrák nyomorítják a társadalmat.

2021. június 16. 19:09
Farkas Attila Márton
Facebook

„Az egyik vélemény szerint, míg Nyugaton a progresszív emancipatorikus törekvések koronázzák az amúgy is tökéletes liberális demokráciát, addig Keleten kleptokrata diktatúrák nyomorítják a társadalmat.

A másik vélemény szerint, míg Keleten megmaradtak a hagyományos értékek, és az emberek biztonságban élhetnek saját hazájukban, saját szokásainak megfelelően, addig Nyugaton globális agymosó emberkísérlet zajlik a tech cégek támogatásával.

Az igazság ezzel szemben az, hogy míg Nyugaton globális agymosó emberkísérlet zajlik a tech cégek támogatásával, addig Keleten kleptokrata diktatúrák nyomorítják a társadalmat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti1
2021. június 17. 07:49
"Az igazság ezzel szemben az, hogy míg Nyugaton globális agymosó emberkísérlet zajlik a tech cégek támogatásával, addig Keleten kleptokrata diktatúrák nyomorítják a társadalmat.”" Nem, nem ez az igazság. Az igazság az, hogy alapvetően sok nyomorult van, mint te is, és ezeket még agymossák is a nyugati tech cégek.
lofejazagyban
2021. június 17. 07:16
igazi értelmiségi: mindenhol szar, csak a fejében létezik szerinte valami tökéletes világ. De szerintem ott lehet csak igazán nagy a katyvasz.
péterx
2021. június 17. 05:59
Sommás, s ezért felszínes szubjektív vélemény ez.
Prince of Absurdistan
2021. június 17. 00:07
Jól beszéltél FAM! Most pedig, hogy ez tisztázódott, el kell majd dönteni, melyikre szavazzunk a kettő közül. Vagy nem menni el szavazni. Vagy érvénytelenül szavazni. A végeredmény szempontjából tök mindegy. De neked legalább van ilyen erdei kunyhód, ahova el tudsz vonulni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!