A törvény összekeveri a pedofíliát az LMBTI-közösséggel

2021. június 17. 20:52

Ez ellentmond azoknak az alapvető értékeknek, amelyeken az EU alapul és amelyekhez Magyarország csatlakozott.

2021. június 17. 20:52
null
Magyarországi Holland Nagykövetség
Facebook

„A Holland Nagykövetség számára aggodalomra ad okot, hogy ma elfogadják a magyar parlamentben azt a törvényt, amely LMBTI-embereket céloz meg a pedofília elleni küzdelem és a gyermekek védelme ürügyén, összekeveri a pedofíliát az LMBTI-közösséggel. Ez ellentmond azoknak az alapvető értékeknek, amelyeken az EU alapul és amelyekhez Magyarország csatlakozott.”

Fotó: Trenka Attila

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2021. június 18. 18:08
Nem Hollandiában akartak a pedofilok pártot bejegyezni???
Dr. Tropic
2021. június 18. 14:39
Az EU rejtélyes alapvető értékeire csak egy politikai oldal hivatkozhat, és csak egy politikai oldal határozhatja meg azokat. A többiek egyetlen feladata pedig, hogy nem szabad eltérni egy centit sem a véleménydiktátumoktól.
confitür
2021. június 18. 11:47
A Mélyen Tisztelt Holland Nagykövetség téved. Magyarország nem abba az unióba lépett be , ami most Európai Uniónak nevezi magát. A tisztelt nagykövetnek talán el kellene olvasnia a belépési dokumentumokat. Ha időközben megváltoztatták a kritériumokat az csak minden tagállam támogatásával, beleegyezésével lehetséges. A pedofil ellenes törvény semmit nem kever össze semmivel,inkább a tisztelt nagykövetség szeretné összekeverni a különböző fogalmakat. Önök Soros György feltétlen hÍvei, és a jelenleg beteg Nyugat-Európa része. Köszönjük szépen jól vagyunk a törvényjavaslat tökéletes,és ha még ezért is vegzálnak bennünket, inkább kilépünk ebből a diliházból.Végezetül kÍvánunk Önöknek sok LMBTQ-t meleget, meg pedofilt, csak minket hagyjanak békén.
k.edi
2021. június 18. 11:27
A 2015-ös migráns válság idején mindenki a genfi egyezményről,meg a menekültek jogairól kiabált,amit mi lábbal tiportunk. Elővettem az egyezményt, és megdöbbenéssel tapasztaltam,hogy a kiabálások tartalmának és az egyezmény tartalmának nincs köze egymáshoz. Erről nyilván a kiabálók is tudtak,de arra alapoztak,hogy sokan nem néznek utána. Gyanítom ezzel a törvénnyel is így lesz. Tudják ők, hogy miről szól, be is ijedtek,hogy esetleg mintául szolgálhat,így semlegesitesként annyit és olyat hazudnak róla, amit csak bírnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!