A globális elit rejtett hálózatai

2021. június 12. 13:05

Nincs ellenállhatatlan erő, csak olyan erők vannak, amelyeknek nem áll ellen senki.

2021. június 12. 13:05
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Alapkérdés a XXI. században: hogyan térképezhető fel a globális elit, hogyan körvonalazható és kontúrozható újságírói és tudományos eszközökkel, túl az alaptalan összeesküvés-elméleteken, feltevéseken és nem igazolható állításokon?

A mai globális elit jellemzője a hálózatos működésmód. Ezek egy része láthatóan működik, vállalja létét vagy a láthatóság és a láthatatlanság szürkezónájában helyezkedik el. Jelentős részük azonban láthatatlan hálózat, s éppen ezek felderítése a legnagyobb kihívás, ugyanis ezek nagyon tudatosan titkolják létezésüket. Tisztában vannak azzal, hogy a hivatalos intézményeken belüli céljaikat csak akkor érhetik el, ha működésük nem látható, hiszen ha azzá válna, óriási társadalmi ellenállásba ütköznének – és ezt a legkevésbé akarják, ők csak a »végeredményt« (globalista céljaik elérését) jelentik majd be a nyilvánosság előtt.

A szuverenista erőknek éppen ez utóbbit, a »végeredményt« kell megakadályozniuk, ehhez viszont itt és most kell felfedni a globális, világkormányzást, föderális Európát, kevert fajú és vallású társadalmat létrehozni akaró hálózatok létét és működését.

Korszakváltó periódusban vagyunk tehát, a mai korban dőlhet el az, hogy a globalista hálózatok végül átveszik-e a hatalmat a hagyományos nemzetállami intézmények és szervezetek felett.

De éppen az a lényeg, hogy ez nem egyoldalú folyamat: a szuverenista, nemzeti, konzervatív tábor nem nézője és elszenvedője ennek a folyamatnak, ami most már a szemünk előtt zajlik, hanem aktív alakítója. A konzervativizmus, ha csak kommentál, megfigyel és végül »elszenved«, akkor vereséget szenved. Ezen a mentalitáson kell túllépni ahhoz, hogy ellent tudjunk állni a globalizmus látszólag ellenállhatatlan törekvéseinek a világhatalom megszerzésére. Ugyanis valójában nincs ellenállhatatlan erő, csak olyan erők vannak, amelyeknek nem áll ellen senki. Ezért áll nagy kihívás előtt a konzervatív és keresztény tábor.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. június 13. 05:31
"Alapkérdés a XXI. században" (...) "a világhatalom megszerzésére" Csak fuss, Fritz, rohanj a világhatalomért, a végcélja ennek a viadalnak a pokol, nehogy lemaradj!
mokány
2021. június 13. 01:33
A Jelenések Könyve szerint nem fognak győzni.
mokány
2021. június 13. 01:31
Csak az van legyőzve , aki feladja. Jó példa: Orwell :1984 : Winston, a könyv végén, "megszereti Nagy Testvért (Big Bráner)".
matykox
2021. június 12. 20:30
Fricz Tamásnak igaza van. EZEk a jéghegy-hasonló hálózatok 9/10-e a felszín alatt van. De úgy is kell kezelni őket, mint a jeget: a napon elolvadnak. Nyilvánosságra hozni mindent, mindig és sokszor ismételve! Háború van, háborúban vagy letérdel az ember, vagy harcol. MI NEM FOGUNK LETÉRDELNI! A nemzetbiztonsági ügyekben pedig úgy kell eljárni, ahogy azt a törvény előírja. FARA-törvényeket és gyakorlatot átvenni, alkalmazni és árulókat megfelelően büntetni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!