Karácsony szerint a Fidesz meg akarta vesztegetni

2021. május 28. 11:22

Mulatságos elképzelni Orbán Viktort, amint megijed Karácsony Facebook lájkjainak láttán.

2021. május 28. 11:22
Patkó Endre
Kontra

„A leges-legfüggetlenobjektívebb Telex lassan Karácsony Gergely privát propagandaoldalává vedlik. Amikor még Nincsmásik Indexként rontották a levegőt, már akkor is nyálcsorgatva várták, hogy mikor nyilvánul meg az ellenzék Csodálatos Gergője, de a kedden megjelent extrán alákérdezős felszopóinterjút talán még a legedzettebb gyomroknak is nehéz bevenni. Ha hinnének Istenben, vagy úgy nagyjából bármiben, lassan boldoggá vagy akár szentté avatnák, ha tehetnék.

Sajnos így rengeteg ziccer maradt ki, mert bár a főpolgármester nem csinált magából akkora bohócot, mint Fekete-Győr András vagy Jakab Péter szokott, de elhangzott néhány olyan képtelen kijelentés, amire még hosszú ideig fel fogjuk kapni a fejünket.

Karácsony Gergelyt állítása szerint ugyanis nem máshonnan, mint a Fidesz »legfelsőbb köreiből« próbálták megvesztegetni egy hónappal ezelőtt azért, hogy ne induljon el az ellenzéki előválasztáson. Mulatságos elképzelni Orbán Viktort, amint megijed Karácsony Facebook-like-jainak láttán és utasítja a»legfelsőbb köröket«, mondjuk Kubatov Gábor pártigazgatót, hogy állítsa már le ezt a szép, magas és vékony embert, mert ezt a fajta népszerűséget ő már képtelen elviselni!

Ígérjen neki egy nyelvvizsgát, egy Phd-t vagy egy szép tarka inget, csak nehogy elinduljon a miniszterelnök-jelölt-jelöltségért, az Isten szerelmére!

Persze az interjú készítői, a híresen pártatlan Fábián Tamás és a legnagyobb Karácsony-groupie Bíró Marianne már nem feszegették tovább a témát. Pedig ez azért nem olyan dolog, mint hogy valaki kerékpárral jár a munkába vagy tud-e polcot szerelni. Kik keresték meg? Mit ajánlottak? Bizonyíték esetleg? Igaz, ebből a szempontból mindegy: Karácsony végül Gyurcsány Ferenc ajánlatát fogadta el, hiszen hosszas vonakodás és kéretés után mégis csak elindul az előválasztáson. Micsoda színjáték! Aki most bedől ennek, az valószínűleg azt is elhitte, amikor az egykori miniszterelnök sírva fakadt a buszbaleset utáni sajtótájékoztatón, vagy véletlenül megtalálta az elveszett kislányt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sterlichter zászlós
2021. május 28. 16:53
A jövő héten már az lesz, hogy a Patás gyíkká változtatta. De már elmúlt....
balbako_
2021. május 28. 15:37
Ez bizony vesztegetés lenne és aki ilyenről tud - pláne ha közszereplő - akkor azonnal jelentenie kéne a rendőrségen! (Vagy maga is korrupt)
Sulammit
2021. május 28. 15:15
Karácsony úgy hazudik, mint a gazdája. Mindent és mindenben.
Anonymtalan
2021. május 28. 14:46
Ha meg akarták volna vesztegetni, ismerve KamuGeri gerincét, sikerült is volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!