Dühöt érzek, amikor egy liberális a pedofilok jogairól szónokol

2021. május 23. 12:44

A legkevésbé sem érdekelnek gyermektelen liberálisok sirámai.

2021. május 23. 12:44
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Fontos, mit fontos, egy szülőnek talán a legfontosabb dolog a világon, hogy tudja, minimálisra csökkenhet annak az esélye, hogy egy pedofil fog úgymond felügyelni a gyerekek biztonságára egy strandon vagy egy vidámparkban. Az a sokszor teljesen irracionális félelem és alaptalan aggodalom is csillapodni fog, amikor átadjuk a foci- vagy teniszedzőnek a srácokat, ami, tudom, minden szülő szívének szegletében megtalálható. (Zárójelben jegyzem meg, hogy az edzők is egy kicsit nyugodtabbak lesznek, mert nem fogják látni az anyukák és apukák szemének szegletében azt a furcsa csillogást.) A bizalmatlanság fényét.

És a kereshető adatbázis is rendkívül fontos, hiszen tíz-tizenkét év körül már leszaladunk a boltba, sőt van, hogy egy fél órára egyedül is hagyjuk az egyre felelősségteljesebben viselkedő és egyre nagyobbra növő csemetéinket. Persze csak ha tudjuk, ha tudhatjuk, hogy a szomszédban vagy a házban nem lakik olyan ember, aki valamikor gyerekeket bántalmazott. Ha viszont tudhatjuk, hogy a közelünkben él egy veszélyes ragadozó, soha senki nem próbálkozna még csak hasonlóval. Sőt. Valószínűleg minden törvényes dolgot meg fog tenni, hogy az illető eltakarodjon a gyerekei közeléből. Márpedig a gyerekeit féltő szülő már csak olyan, hogy mindenre képes; el is érné a kívánt költözést. A bűnöző pedig olyan helyre fogja áttenni a székhelyét, ahol nem laknak gyerekek. Ami felőlem aztán egy híd alatt is lehet.

A legkevésbé sem érdekelnek a pedofilok jogait taglaló gyermektelen liberálisok sirámai, az érveiket nem hallgatom meg, meggyőzni úgysem tudnak. Más bolygón élnek, más világban. Egy olyan helyen, ami számomra olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől. Ugyanis az ilyen „emberek” iránt nem érzek semmiféle empátiát. Csak dühöt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2021. május 24. 01:59
Tenyleg minden nap fel kell bofognie valamit ennek a paprikajancsinak? Az o siramai sem erdekelnek senkit, es semmi mindanivaloja nincs. El sem olvasom mar, mert mindig egy katyvasz, amit leir. Se fule, se farka. Nyugodtan duhongjon, ha ehhez van kedve, de az ujsagirassal ne altassa magat.
Somaa
2021. május 23. 23:28
A sok röfögő agyhalott baromnak egyszerre válaszolok... A pedofília súlyos betegség, amit nem nehéz igazolni, hiszen másik emberre veszélyes. Egy részük, aki nem bírja megállni, gyerekekre vadászik és meggyalázza őket. Namost itt pár agyrokkant barom, ezt egyenlővé teszi a melegséggel. A BUZI, AZ KINEK ÁRT TE IDIÓTA BAROMÁLLAT BAZDMEG? A JÓ KURVA ANYÁTOKAT. A melegek NEM VESZÉLYESEK, a pedofil meg gyermekekre NAGYON veszélyes... ha a különbséget nem bírjátok felfogni, önként be kéne menni egy elmebeteg gondozóba fiúk... Nálatok pindurkát okosabb professzori világszövetség deklarálta, hogy a homoszexualitás NEM BETEGSÉG. Tetszik vagy sem, ez a tény. A pedofília ellenben nagyon súlyos betegség. A kettőben van közös nyilván (sok baromállat ezért keveri ill mossa össze, szándékosan gyűlölködés és uszítású, hergelés céljából nyilván), mégpedig az, hogy szexuális zavar, ahogy a köznyelv mondja, ferde hajlam... egy enyhe mentális zavar, legyen az éppen szexuális vagy másféle (pl klausztrofóbia), az még nem betegség. A súlyos mentális zavar, ami már veszélyes másokra, ill önmagára, azaz társadalomra, az betegség. S mivel beteg, egyfajta őrült a pedofil, amiről akár tetszik akár nem, akár tótágast is állhattok, AZ IGAZSÁG HOGY NEM BÜNTETHETŐ!!! Egy beteg ember, aki bár veszélyes és árt másoknak, de nem saját hibája, hanem maga is áldozat NEM BÜNTETHETŐ. Nem zárható ezért börtönbe. HANEM. Elmegyógyintézetbe! Zárt osztályra nyilván. Tehát senki nem mondja, hogy akkor eresszük szélnek randalírozni tovább, hanem orvosilag izolálandó, kényszer gyógykezelésre, zárt osztályra. Aki ezt nem érti az nettó idióta barom, semmivel nem különb morálisan, mint egy pedofil, sőt...
VeJoLa
2021. május 23. 15:49
Nagyon sajnálnám, ha ebből is szekértábor-téma válna. A mai szép új világban minden szülőnek "el kell veszítenie az ártatlanságát", nagyon éberen kell figyelnie a gyerekére, és fel kell készítenie arra, hogy ne menjen lépre! Ez nem spórolható meg a büntetés szigorításával, pellengérrel (nyilvános adatbázissal,) ami csak súlyosabb bűnökhöz vezet mind az önbíráskodó felnőttek, mind a lebukástól rettegő elkövetők részéről. Ez a félelem emelte Jeffrey Epsteint is a legmagasabb körökbe, és vezetett végül "rejtélyes" öngyilkosságához!
Somaa
2021. május 23. 14:55
Senkit sem érdekel pszichopata nádi acsarkodó ajvékolása... egy pedofil BETEG ember... tiszta szívből őszintén és erősen kívánom neked koszos náci firkász, hogy te is mielőbb súlyos beteg legyél, és olyan dolgokat tegyél amiatt, amit nem tudsz irányítani...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!