Nem tetszik a csúcsvezetőknek, hogyan viselkedett Erdogan?

2021. április 27. 16:23

Ott, helyben ki kellett volna verni a balhét, botrányt csinálni.

2021. április 27. 16:23
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Vagy legalább annak a kókadt balf*szként láthatatlanná válni próbáló Michelnek átadni a székét.

Bármit, de csak ültek ott, ócska, beszari módon. Nem utólag kell hepciáskodni, Ankarában volt szükség a határozott fellépésre. Ezek a srácok Európát reprezentáltak, a fejlett, nyugati, igaz, tiszta esszenciát.

Úgy is bántak velük. Emlékezhetünk, anno nekünk is voltak ilyen vezetőink. A rettenthetetlen Sólyom László a tót határon vagy Göncz »Vaslady« Kinga. Méltán rettegtek a magyar diplomáciától! Nyilván kapkodják a levegők azok a béták, akik látják, talpnyalás helyett más út is akad.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2021. április 28. 11:07
Trombitásnak teljesen igaza van - ezek a senkik ezt érdemlik. Az ún. "Európa"-nak nincs annyi esze, hogy ezektől jobbat követeljen, nem is kap mást.
Pitypangocska
2021. április 27. 22:57
Szerintem megérdemelték a megleckéztetést. Óriási jelenet volt! Két perc alatt az egész világ előtt járatták le magukat. És abban a két percben az EU összes hibája megmutatkozott.
Amondó
2021. április 27. 21:10
Tréfásan is lehetett volna értékelni a helyzetet. Példál mondhatták volna: "Nocsak, ilyen rosszul áll a török gazdaság? Nem fussa még egy karosszékre ?" Vagy: "Törökország valaha három földrészen terült el. Ma már kettőig sem tudnak számolni?"
Biivisz
2021. április 27. 20:24
Őszíntén szólva az sem lepne meg, ha kiderülne, hogy Ursulára már - a háttérben - kiadták a kilövési engedélyt és rajta kívül a történet minden szereplője - Erdogan is, Michel is - be volt avatva a szándékos alázásba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!