Nem jutott szék Von der Leyennek Erdoğannál

2021. április 07. 10:10

Az Európai Bizottság elnöke járt pórult az Erdogannal folytatott tárgyalások során.

2021. április 07. 10:10
null

Kedden az Európai Tanács elnöke, Charles Michel, illetve az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen Ankarában járt, hogy Recep Tayyip Erdoğan török elnökkel egyeztessenek.

A találkozóra azonban csak két széket készítettek elő a szervezők, így von der Leyennek csak a kanapén jutott hely.

A kínos diplomáciai pillanat az Ihr Program videója alapján váratlanul ért mindenkit. A legkellemetlenebb helyzetben a helyet foglaló Charles Michel volt, aki egyébként végül nem adta át a széket a Bizottság elnökének.

A török fél állítása szerint nem akartak ártani senkinek, illetve, hogy az Európai Unió delegációja előzetesen megfelelőnek találta az előkészületeket. Hozzátették viszont, hogy ültetési kérdésekben nem egyeztettek.

Összesen 273 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaszandra
2021. április 08. 15:45
Erdoganék ezúton mutatták ki, a magáról felsőbbrendűséget terjesztő és keletet folyamatosan vélt felsőbbrendűségük okán kioktató nyugatiaknak, hogy hol a helyük és mennyi respektet érdemelnek.
Korrupt Kornél
2021. április 08. 15:44
Az eu tartozik 6 milliárddal a töröknek. Megadják biztos vesznek székeket is!
Pitypangocska
2021. április 08. 13:47
Óriási, zseniális húzás! Nagyon tetszik! Nesztek LMBTQXYZZS !
koronaszepe
2021. április 08. 12:40
Ez pontosan olyan 'véletlen', mint amikor a KGB-s kutyát eresztett Merkelre, vagy amikor a félnótás a szerb miniszterelnököt alázta. https://szabadmagyarszo.com/wp-content/uploads/2020/09/sajt-2020-szept-2-vucic-trump-2.jpg Alpári tahóság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!