Tragédia

2021. április 30. 17:24

Ki lehetne rá alkalmas, találunk-e Magyarországon valakit, aki hazudik reggel, délben meg este?

2021. április 30. 17:24
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Demokrata

„A színházigazgató ismertette a következő évad programját.

– Az ember tragédiájával kezdünk. Ne feledjük, hogy figyelnünk kell a világban lezajló folyamatokra, különös tekintettel a mindig mércének tekintett nyugati színjátszás szabályaira. Ezért az előadásainkban minden szereplőnek autentikusnak kell lennie – mondta.

– Itt van a főhősünk, Ádám – folytatta. 

– Ő egy bibliai fikció, tehát az aktuálisan haladó iránymutatás szerint nem is létezett. Marad az evolúció, akkor viszont a darab logikájából következően az első ember voltaképpen majom volt, tehát majomnak is kell játszania. Egyeztetünk az állatkerttel, mihelyst eldöntöttük, csimpánz vagy gorilla legyen-e. Nézzük Lucifert. Fentiekből következően csak maga a sátán alakíthatja. Ki lehetne rá alkalmas, találunk-e Magyarországon valakit, aki hazudik reggel, délben meg este? Olyat, aki tagadja a legszentebb értékeket, gáncsolja az építő kezdeményezéseket, manipulálja az embereket; aki önhitt, uralkodni vágyik, semmibe veszi az erkölcsöt?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas 3
2021. május 01. 17:36
Tényleg, légyszi kérjétek fel a bolond fletót a majom szerepére, másra úgy sem alkalmas! .....a gázsinak pedig jó lesz a pálinka is....
geyza1947
2021. május 01. 09:18
Ma Orbán Viktor és csapata az akik 0-24-en hazudnak !
MrStokes
2021. április 30. 22:34
Idézni csak pontosan és szépen a nagy vezetőtől.......... :-))))) Ki lehetne rá alkalmas, találunk-e Magyarországon valakit, aki hazudik reggel, délben meg este? Nem reggel, délben , és este .Hanem reggel este, és éjjel..... https://magyarnemzet.hu/belfold/gyurcsany-ferenc-hazudtunk-reggel-ejjel-meg-este-8161616/
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. április 30. 22:02
Ötből négy síkhülye. Nem tudom honnan jöttök, de nagyot mentetek, öblítsetek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!