Szegény, szegény feketék…

2021. április 22. 13:45

Floydból hőst farigcsált a csőcselék.

2021. április 22. 13:45
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Az esküdtszék (tényleg: vajon mennyi fekete és mennyi fehér volt az esküdtek között?) bűnösnek találta Derek Chauvint »gondatlanságból elkövetett emberölés« bűnében, amiért nevezett rendőrtiszt »percekig térdelt« az éppen hamis pénzzel fizető, emiatt eljárás alá vont és az intézkedésnek erőszakosan ellenálló George Floyd nyakán. Floyd amúgy egy többszörösen visszaeső, aljas, gyáva, erőszakos bűnöző volt, aki többek között egy terhes nőt rabolt ki oly módon, hogy a hasához szorította a pisztolyát. Ha egy hollywoodi filmben látsz ilyen jelenetet, és az elkövetőt agyonlövik, mint a sz…rt, megkönnyebbülést érzel a nézőtéren, és természetes, veleszületett igazságérzeted nagyon helyesen azt jelzi, hogy ennek így kellett történnie.

Floyd amúgy kábítószerfüggő volt (naná), és szívbeteg, a »nyakán térdelés« ezek miatt is okozhatta a halálát. Mindenesetre a világ kicsit jobb hely lehetne azóta, hogy Floyd nem él, de rosszabb hely lett, ugyanis ebben a beteg, perverz, a veleszületett és természetes igazságérzetet is zárójelbe tévő korban Floydból hőst farigcsált a csőcselék és a mindig az ilyen csőcseléket pártoló média. (Ez ugyanaz a média, amelyik nem győzte dicsérni 2006-ban az ártatlan embereket legázoló, kezeket, lábakat, ujjakat eltörő, szemeket kilövő, az ok nélkül letartóztatottakat fal mellett térdepeltető és megalázó, amúgy azonosítószám nélküli és tiltott eszközöket használó rendőrséget, hogy milyen remekül és szakszerűen végezte a munkáját. Amikor majd megrendezzük az évszázad perét Fekete-Győr nappalijában, amelynek során a normalitás, a tradíció, a négyezer éves Európa és a természetes igazságérzet perbe fogja majd az abnormálist, az összes »új identitást«, a perverziót, az új kommunistákat és az összes többi aberráltat, akkor erről ne feledkezzünk el.)

Még egy apróság, amely jól jellemzi, milyen »pártatlan« körülmények között is találták bűnösnek Chauvint. A beszámolók szerint »a kedélyeket az is borzolta, hogy Maxine Waters demokrata kongresszusi képviselő azt nyilatkozta hétfőn, hogy ha Chauvint nem ítélik el, a tüntetőknek „konfrontatívabban” kell föllépniük«.”

Nyitókép: MTI/EPA/Craig Lassig

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rick Deckard
2021. április 24. 15:24
Érdemes párhuzamba állítani ezt a történetet Ashli Babbitt történetével, akit a Capitolium ostroma alatt lőttek le. Babbittból a jobboldali média igyekezett mártírt faragni, miközben ő tényszerűen részt vett a kormányzati épület ostromában és megszállásában, és többszöri felszólítás ellenére is be akart törni egy lezárt folyosóra, azaz meglehetősen agresszív magatartást tanúsított.
XSXS
2021. április 24. 00:32
Na,csak eljutottunk az elejere ujra. A fekete teljesen artatlan,egyuttmukodo,magatartasaval segitette a helyzet tisztazasat. A rendorok (fekete,feher,sarga) rasszista elvetemultek. Tudod huszevnyi rendormunka alatt sokszor kiabalnak a rendorrel,panaszkodnak a rosszulletre,a keztoresre,a mindenre, mikozben tart az eloallitas. Immunissa valik, mert csak kibuvo keresesi szandek van mogotte. Nyilvan az alapbetegsegek, a drog nem jatszott szerepet ebben a halalesetben,barmit is irjon az orvosszakerto. Mindenhol,az USA-ban kulonosen, figyelni kell arra,hogy eljaras kozben mire utasit a rendor. Mindenhol meg fogjak torni az ellenallast es vegig fogjak vinni az eloallitast. Ez az eset nem tortenik meg,ha maradektalanul egyuttmukodo a kesobbi aldozat. Mindig bemasolod ugyanazt a kepet,ebbol nagyon nem derult ki a bunlajstrom,emberoles,rasszizmus.
bölcsbagoly
2021. április 23. 07:37
Egy hozzászólás a másik topicból: "Tanulmányoztam a témát, mert cikket írtam róla, ami Amerikában fog megjelenni. A demokratikus értékek, a jogállamiság hívének vallom magam, és a rasszizmus nagyon távol áll tőlem. A tények azonban azt mutatják, hogy ez egy politikai indíttatású per volt. Derek Chauvin Floyd nyakának hátsó, alsó részén (a lapockacsont fölső része, ahol a csuklyásizom is található) térdelt, amely messze van egyrészt a légcsőtőlm másrészt a nyaki artériától és vénától is (mivel ezek a fül irányából haladnak a nyak elülső része felé), így nem szoríthatta el ezeket az ereket, és nem okozhatott oxigénhiányt George Floyd agyában, sem pedig fulladást nem idézhetett elő. A tüdejére sem nehezedett nyomás, mert Chauvin jobb térde csak rövid ideig volt Floyd hátának szélén, később pedig a felkarján volt. Ez az intézkedésben részt vevő másik két rendőr, Thomas Lane és Alexander Kueng testkamera-felvételein jól látható. A boncolási jegyzőkönyvből tudható, hogy Floyd szívkoszorúér-szűkületben (90 %-os), magasvérnyomás-betegségben is szenvedett, és Covid-fertőzésen esett át. Emellett nagy mennyiségű, 11 ng/ml Fentanyl és 19 ng/ml Metamfetamin nevű kábítószerek voltak a vérében a toxikológiai jelentés szerint. A rendőrök testkamera-felvételeit az ügyészség sokáig (2020 augusztusáig) nem engedte nyilvánosságra hozni, így a közvéleményt kizárólag a 17 éves lány telefonjával rögzített felvétel formálta, amelyen oldalról látható csak az esemény. Nagy erejű, profin megszervezett gyűlöletkampányt indítottak Derek Chauvin ellen, akit szinte a megtestesült Gonosznak, szociopatának, szadistának, nárcisztikus személyiségnek állított be az agymosó média. Nem véletlen, hogy Chauvin mindezek hatására tavaly júniusban olyan állapotba került, hogy az öngyilkosságra hajlamosak részére fenntartott börtönrészlegben tartották fogva."
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. április 23. 06:21
Ha Floyd a hősük miféle életforma lehet amelyik piedesztálra emelte?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!