Közeleg Amerika Trianonja

2021. április 21. 08:15

Újabb és újabb frontok nyílnak meg naponta a liberálisok agressziójának nyomvonalán.

2021. április 21. 08:15
Topolánszky Ádám
Magyar Nemzet

„De visszatérve az amerikai történésekre: a Fox televízió és a Newsmax legalább nem hallgatja el, hogy ismét tombol az amerikai csőcselék Minneapolisban, ami nem véletlen, hiszen újfent vastagon beszállt a csatározásokba a Black Lives Matter és az Antifa. Minapi hír a New York Postban, hogy a BLM marxista vezetője, a fekete feminista Patrisse Khan-Cullors épp egy 1,4 millió dolláros házat vásárolt magának Los Angeles egyik jómódú negyedében, ahol a lakosság nagy része fehér. Vajon miből jutott az erőszakot szító hölgynek ilyen szép házikóra? Talán kérdezzük meg az Amazont, a Google-t, a Coca-Colát, az Apple-t vagy a Microsoftot. Jut is, marad is alapon, a BLM vezetői ezentúl már feltételezhetően nem fognak éhen halni.

Természetesen a rendőrnőt, aki a büntetett előéletű feketét a dulakodás közben akaratlanul meglőtte (azt hitte, a sokkolójával lő), máris menesztették állásából, sőt a rendőrfőnök is lemondott. Miközben a Capito­liumba történő januári behatolás közben indokolatlanul lelőtt fegyvertelen, büntetlen előéletű Ashli Babbitt gyilkosa ellen nem indult semmilyen eljárás. Mi több, a Babbitt meggyilkolását videóra rögzítő újságírót börtönbe csukták, arra hivatkozva, hogy nem volt megfelelő felhatalmazása a törvényhozás épületében tartózkodnia.
Ez lenne a jogállam, amit ránk akar testálni a liberális baloldali amerikai politikai vezetés és brüsszeli tettestársaik?

Míg korábban az aberrált szellemi irányzatok térnyerését lokálisan vissza lehetett szorítani, ma a digitális világ korában ez szinte lehetetlen. A harmadik világháború tehát már nemcsak körvonalazódik, de lényegében kitört. Újabb és újabb frontok nyílnak meg naponta a liberálisok agressziójának nyomvonalán. A normalitás képviselői ugyan szorgalmasan rávilágítanak ezekre a folyamatokra és rendre leleplezik a Nancy Pelosikat, Kamala Harriseket és Vera Jourovákat, de mindez nem elég. Ideje hadoszlopainkat rendezni és bővíteni, hogy szervezett ellentámadásba tudjunk lendülni a szellemi megszállók ellen. És ehhez potens szövetségeseket kell keresnünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2021. április 22. 07:23
Talán kérdezzük meg az Amazont, a Google-t, a Coca-Colát, az Apple-t vagy a Microsoftot." de ne felejtsük el a pr-agresszívokat se, Soros, Sulzberger, Bloomberg, Podholzer, Zucker, Zuckerberg és zsidóktól hemzsegő Hollywood is játékos a pusztító partiban...
Akitlosz
2021. április 21. 20:22
"Közeleg Amerika Trianonja " Ha ébren van, akkor ne álmodjon! Nem létezik semmilyen olyan földi hatalom, amelyik az Amerikai Egyesült Államokat akármiért felelősségre vonhatná. Úgyhogy olyan sem, amelyik elvenné az ország kétharmadát.
realman
2021. április 21. 19:58
Sajnalatos latni a szovjet alavetettseg agressziv propagandajanak maig tarto hatasat az annak kitett generacio gondolkodasaban. Eros karakterre es megfelelo szocialis intelliganciara van szukseg hogy ennek a hatasa alol kigyogyuljon az egyen es sajat vilagkepet epitsen ki. Jelentos tomegnek ez sajnos nem sikerult es ez a Fidesz sikereinek kulcsa. Ujratoltott Nyugat es Amerika ellenesseg, antikapitalizmus, sikeres vallalkozok dehumanizalasa (Bill Gates a virusterjeszto, Soros es Ritschild az Antikrisztus), az orosz katonai civilizacio balvanyoza, stb., megannyi alaposan megtervezett es beuzemelt rexlex amit a Fidesz bevallottan es sikeresen ujraajtivalt. Amerikaban anarchia van, keves dusgazdag szivatja a nagyon sok nyomorultat, feherek verik a negereket, negerek verik a fehereket, tiszta Apokalipszid Valojaban az USA tovabbra is a vilag legkimagaslobb halado orszaga. Aki nyafog az egyenlotlensegek miatt (ahelyett hogy a sajat mucsafalvi nyomoronak az okat keresne), ajanlom figyelmebe a Gini index tanulmanyozadat. Eszerint a vilagot erkolcsileg 100 evig kioktato Oroszarszagban kb. akkor vagy nagyobb a vagyoni szakadek mint az USA-ban.
vip era
2021. április 21. 13:57
Kár értük. Óriási kérdés,hogy világ vezető szerepük elvesztésének milyen következményei lesznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!