Így szívasd a magyarodat jobboldali módra! A védettségi igazolvány esete a jogalkotással

2021. április 19. 12:32

A beoltott sokszor már felsőbbrendűként lenézi azokat, akik ezt még nem tették meg, oltási igazolványát pedig úgy lobogtatja, mint a kommunista érában a párttagkönyvét az öntudatos proletár.

2021. április 19. 12:32
Szakács Árpád
erdély.ma

„A PCR-teszt hatékonyságához kötődő babonás ragaszkodás hátterét most ne boncolgassuk. Aki körbenéz az ismerősei körében hamar rájön, a PCR azon képessége, hogy a fertőzőképességet kimutassa, sok esetben olyan, mint az Üvegtigris c. filmben a hullócsillag halált okozó gyakorisága: 50%. Vagy igen, vagy nem.

A Magyarországra való beutazás bejelentett feltételei kapcsán viszont ne menjünk el szó nélkül. Nincs olyan másodperc, amikor kedves hazánkban ne az oltás mielőbbi elfogadására buzdítanák a nagyérdeműt. A beoltott sokszor már felsőbbrendűként lenézi azokat, akik ezt még nem tették meg, oltási igazolványát pedig úgy lobogtatja, mint a kommunista érában a párttagkönyvét az öntudatos proletár. Akkor se erőltették rá mindenkire, csak a kis vörös könyvecske előnyeit hangoztatták a felelős országvezetők. Anno haladó gondolkodású embernek számított mindenki, aki igényelte. Akinek volt, az előre jutott, kiváltságokat szerzett, akit pedig nem győztek meg a kommunizmus idealisztikus meséi, az a szocializmus kegyetlen valóságában találta magát.

A mostani pártigazolvány a védettségi igazolás lesz. Csak ez egyelőre nem sok mindenre jó, mert mint látjuk: „nincs meg a megfelelő jogszabályi feltétele.”

Ennyire a kommunizmusban sem nézték hülyének a proletár traktorost. A mai kor kiművelt emberének viszont el lehet mondani bármit. Nevezetesen azt, hogy azért szívatják a határon, mert még nem készült el a jogszabály azokról az előnyökről, amiket kilátásba helyeztek. Tehát azért nem élvezheti a tagkönyv áldásait a beoltottak köre, mert elfelejtettek erről rendelkezni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 266 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2021. április 20. 14:10
..nem is beszélve arról, hogy nagyon sokan NEM akarják beoltatni magukat..Hogy igazuk van-e..és kinek van igaza..az majd eldől..kb egy év múlva..
Volo
2021. április 20. 13:26
Ez most mi a faszt akar ezzel az irománnyal??
masikhozzaszolo
2021. április 20. 09:18
Ezt az oltási igazolványt teljesen félreértik. Az oltási igazolvány nem arra való. Ha jön a vírus, fel kell neki mutatni. Ha van rajta kártyaolvasó, simán elszalad. Ha nincs, gyorsan szerelj rá, és mint előbb.
Highlander07
2021. április 19. 19:30
OLTÁSIGAZOLVÁNY EGYENLŐ FASIZMUS ÉS DIKTATÚRA. Szakács most igazat írt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!