#FreeAktuálisKülföldiNév!!

2021. április 24. 06:58

Érthetetlen, miért nem az orosz, vagy az amerikai nagykövetséget bombázza rózsaszín hashtagekkel a Momentum.

2021. április 24. 06:58
null
Francesca Rivafinoli
Francesca Rivafinoli
Vasárnap

„Ha ettől nem rémül halálra Vlagyimir Putyin, akkor semmitől: újabb házi aszfaltrajzversenyt rendezett a Momentum, ezúttal Alekszej Anatoljevics Navalnij orosz közszereplő szabadon bocsátását követelve. A Lila csoportból Berni, Bandi és Áki »Free Navalny« feliratú egyenpólóban, festékszórókkal felszerelkezve jelent meg a magyar Külügyminisztérium előtt, hogy ügyes finommotorikával felfesse a bejárat elé követelését, miszerint »#FreeNavalny«, majd elégedetten távozzék. Ugyanakkor feszítő kérdéseket hagyjon a külső szemlélőben.

Egyrészt, hogy vajon miért angolul kommunikál két magyar országgyűlési képviselő és egy magyar miniszterelnök-jelölt-jelölt Magyarországon a magyar külügyminisztériummal. Világos, hogy az »Engedjék szabadon Navalnijt« betűhalmaz 50 százalékkal több festéket emésztett volna fel, de aki minden második performanszához külön pólót vásárol a méretes hajók segítségével beszállított bangladesi importból, hogy rányomassa aktuális üzenetét, annak valószínűleg nem az erőforrásokkal való takarékoskodás a legfőbb motivációja.

Természetesen adja magát az a magyarázat, hogy az akció nem annyira a magyar közönségnek, hanem sokkal inkább a külföldi óvónéniknek és óvóbácsiknak szólt – nekik akarta produkálni magát a három momentumos.

Ilyen esetben viszont teljesen fölösleges a járdát összefirkálni. Ott van például Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere: ő egyszerűen az íróasztala előtt fényképeztette le magát a minap egy #FreeAhmedSamir feliratú papírral a kezében, kissé mesterkélt Greta Thunberg-pózban, szomorú-számonkérő tekintettel, hogy tiltakozzon egy Bécsben tanuló egyiptomi CEU-diák egyiptomi fogva tartása ellen (fontos városvezetői feladatkör ez Budapesten). Ennyi tehát bőven elég ahhoz, hogy külföldi sillabuszokból dolgozó ötlettelen bábnak tűnjön egy politikus; nem szükséges a Külügyminisztérium előtt festékesflakont rázogatva hajlongani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. április 27. 07:38
Közösséget vállalni egy köztörvényes sikkasztóval.... Fene a gusztusuk!
youngboy
2021. április 24. 16:48
Putyinnak már semmi köze a marxizmus-leninizmushoz, Biden viszont a marxizmus-szenilizmus megvalósításán dolgozik.
zsanett-kúnrum
2021. április 24. 14:09
Szabadítsátok ki grétát!
..--..
2021. április 24. 13:01
-zsoltkom- A Momentum jól csinálja.. mint Orbán, amikor még nem volt egy totyakos gondolkodó.. langyos lábvíz. Azóta csak populáris klisékkel él Viktor.. várjuk a fekete-fehér macskás gagyi mondatait a dakota mondások után. Jöhet a trottyos gatya, és a nyakkendő fogdosás és a nemzeti magyarkodás nyakon öntve egy kis kínai kommunistával. Ebéd a terroristákat pénzelő Pharaonnal, fényképezkedés a fasisztákkal és máris sikert arat a 2/3-a körében.. és máris kész a vereség 2022-ben.. az ország fővárosát hozzá már elvesztette. A Momentumnak inkább van jövője, hát hiszen majdnem minden fiatal oda is átpártolt a Fidesz közösségeiből.. és nem véletlenül estek neki Fekete-Győrnek, tartanak Orbánék tőle. Szétesett Orbán néni... a képe is kalács, a valaga is nagy és a gondolkozása is együgyűen sekélyes. Önbecsülése gyógyszeres kezelés alatt, ott van szinten tartva.. zakót már csak Putyinra izguláskor igazgat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!