Viszlát, és további kellemes elhülyülést kívánunk!

2021. március 03. 15:45

Szép nap a mai. A Fidesz végre kilépett az Európai Néppártnak nevezett latrinából.

2021. március 03. 15:45
Pilhál Tamás
Pesti Srácok

„Manfred Weber és a többi gerinctelen csúszómászó sziszeghet tovább odabent a sötétben, de a budiajtó rájuk lett csapva, túl sok már nem hallatszik belőlük, legfeljebb dühödt sziszegésük. Végre friss levegőt szívhatnak a magyar képviselők, s velük együtt Magyarország is.

Az a barátunk, aki úgy néz ki, úgy viselkedik és úgy is beszél, mint az ellenségünk – az nagy valószínűséggel nem a barátunk, hanem az ellenségünk. Így van ez az Európai Néppárttal is. E pártcsalád egykoron még – úgy-ahogy – nemzeti, konzervatív, keresztény alapokon állt.

A húsz évvel ezelőtti néppárt többsége még nem támogatta volna Európa muszlimokkal való elárasztását, a migránskvótát, megvédte volna a kontinens határait a barbár hordáktól, s nem zengte volna az emberek nemiségének lebontását célul tűző hermafrodita-propaganda csodálatát. Az a néppárt még szuverén államok közösségeként képzelte el az uniót, nem egy központosított, szélsőliberális őrületre és kommunista internacionalizmusra épített birodalomként.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2021. március 03. 22:26
A vérbeli hülye Weber meg rögtön beszart és telefonon akar most beszélni Orbánnal. De már késő! Le is kell szarni a sértődős balfácánt, nincs mit beszélni tovább!
Marslaki
2021. március 03. 20:20
Nagy bajban a Néppárt. Mivel fogják múlatni az időt, ha nincs ott a kipécézett Fidesz, amely kritizálásával kitöltötték napjaikat és túlfizetett állásukat igazolandó meg tudtak nyilvánulni? Vége a dalnak, ezeknek semmi identitása nincs többé.
széki lassú
2021. március 03. 16:44
Ez egy jó lépés volt, ahogy régen egy reklám mondta. Manfred Weberben meg legjobban az IQ-ja zavar. Korózs és Bangóné szintjén lehet, az meg már a növényt közelíti. Persze ettől még lehet ezeket szeretni. Akinek van gusztusa hozzá.
C.Dömötör
2021. március 03. 16:22
Ezt már régen meg kellett volna tenni. De ez rendben, ők provokálták ki, mi csak reagáltunk. A szélhámos Weber bosszúja. S az undorító Karas kívánsága.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!