Niedermüller Péter szerint a Mandiner nem közöl vitainterjúkat :D

2021. március 31. 12:22

A Gyurcsány-párti polgármester vagy tájékozatlan, vagy simán hazudik: a Mandiner rendszeresen közöl vitainterjúkat ellenzéki és kormánypárti politikusok között.

2021. március 31. 12:22
null
Rajcsányi Gellért
Mandiner

„Tessék nekem megmondani, mikor szervezett a HírTv, a Pesti TV, vagy éppen a Mandiner (»polgári karakter«?) politikai vitát kormánypárti és ellenzéki képviselők között?” teszi fel a kérdést Niedermüller Péter, a VII. kerület DK-s polgármestere.

Ha már szóba hozta a Mandinert, Niedermüller Pétert tájékoztatjuk az elmúlt időszak általunk készített közéleti vitainterjúiról, amik így most hirtelen az eszünkbe jutnak:


Érzékenyítés vagy propaganda? Interjú Bősz Anett-tel és Dúró Dórával könyvdarálásról, transzneműségről és normalitásról

Magyarország az EU-ban: Balhés gyerek vagy megkerülhetetlen szövetséges? Vitainterjú Mesterházy Attilával és Orbán Balázzsal

Pontosan mi a Nemzeti Együttműködés Rendszere? Vitainterjúnk Gulyás Gergely kancelláriaminiszterrel és Schiffer Andrással

Akkor most ki a hazaáruló? Vitainterjú a fideszes Dömötör Csaba és a momentumos Hajnal Miklós között

Merre tovább, Budapest? Mráz Ágoston Sámuel és Horn Gábor vitája

Ki lép ki megerősödve a karanténból? Závecz Tibor és Lánczi Tamás elemzői vitainterjúja

 

Tájékoztatjuk továbbá Niedermüller urat, hogy Önnel is készült már nagyinterjú a Mandineren!

És még egy adalék: lapunk természetesen folyamatosan keresi az ellenzéki politikusokat is, interjúkra vagy kommentárokra felkérve őket, avagy válaszokat kérve tőlük közéleti jelentőségű ügyekben.

Egy párt van, akiknél gyakorlatilag folyamatosan falakba ütközünk, és ez a Demokratikus Koalíció.

Kollégáim többször keresték már Dobrev Klárát is, hogy interjút kérjünk tőle, mindig lepattintottak minket (lásd nyitóképünket).

Niedermüller Péter tehát a Mandiner helyett inkább saját pártját szólítsa meg,

hogy mikor lesznek végre hajlandóak nyílt interjút vállalni.

PS: egyébként Karácsony Gergellyel és Fürjes Balázzsal is terveztünk vitainterjút, ám az ellenzéki főpolgármester nem vállalta a vitát, ezért készült végül két párhuzamos interjú velük a lapunk hasábjain.

A Mandiner mindezektől függetlenül továbbra is a nyílt és minőségi közéleti viták pártján áll: ez az egyik küldetésünk, ezért működünk a magyar sajtó talán legnyíltabb fórumaként, szemléző oldalaként is.

Niedermüller Péternek – akinek megszólalásait szintén gyakorlatilag napi szinten közöljük – is csak azt tudjuk ajánlani, olvasson minket bátran! Talán az övétől eltérő véleményekkel is fog találkozni, ez pedig soha nem ártott meg senkinek!

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Porkoláb Zsuzsa
2021. április 03. 15:17
Mert hazugokkal lövetőkkel nem lehet értelmes vitát lefolytatni. KÁDÁRNAK IS AZT KELLETT VOLNA TENNI, MINT TELEKI PÁL, kivégezni saját magát, NEM ITTHAGYNI VIRÁGZÓN KOMCSI CSŐCSELÉKET! Öltek ők eleget, népet, hazát. HA SÁTÁNI FŐGONOSZ GYURCSÁNYUNK A VEZÉRSZELLEM, MIT VÁRSZ JÓT EMBEREKTŐL? Sötétben élnek ők, nem látják ősi ,,56-os öléseket,,. De visszahoznák! GYURCSÁNY IS VISSZAHOZNÁ KOMCSIKAT, EZÉRT VAN AZ ELLOPOTT VILLÁBAN, ŐSBŰNBEN. DE MÁRA Putyin is megérezte: Európa végét járhatja, Angliát elengedték, EURÓPÁÉRT pedig nem tartanak ÖSSZE! Ősök ÉS ATTILA szelleme azt üzeni Orbán Viktornak: EURÓPA KELL, NEMCSAK V4-EK, HANEM ERŐS EURÓPA, MERT EZ A VILÁG SZELLEMI EREJE! ERŐS EURÓPA NÉLKÜL NINCS VILÁG! ODALESZ E KULTÚRA VELÜNK EGYBEN. Főgyurcsány ráhatására méginkább! A proletárjellemet és Európa bukását ne feledd összevetni! Hol ők az úr, ott lezüllés, szellemi leromlás, ősbukás él és virul! Lásd SZFE leromlását is.
Isten jobb keze
2021. április 01. 02:20
Észre vettük! Esetek 90%-ban csak a kormánynak kedvező hireket hozle! A függetlenséget mégcsak hírből sem ismeri! Bekell zárni, csukni! Kúlcsot meg a Dunába vetni! Semmi haszna....
olajfa1
2021. március 31. 20:29
A ...'VAGY HAZUDIK"... ...egészen pontos meghatározás!...
rókabácsi
2021. március 31. 20:15
az ellenzéki politikusok ezeket szándékosan teszik! gondolják a hülye nép majd beveszi és győznek! teljesen tudatos a taktikájuk! mindent egy lepra tesznek! mert hisznek a hülyékben meg a feledékenyekben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!