Mikor szervezett a Mandiner vitát kormánypárti és ellenzéki képviselők között?

2021. március 31. 11:49

Ma Magyarországon durván és egyoldalúan korlátozva van a média szabadsága.

2021. március 31. 11:49
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter
Facebook

„Az Európa Tanács sokadik alkalommal figyelmezteti a magyar kormányt, hogy semmibe veszi a média pluralizmusát, elnyomja a kormányt bíráló hangokat, korlátozza a véleményszabadságot. A magyar kormány erre minden alkalommal valami orbitális hazugsággal válaszol. A legelképesztőbb hazugság magától a miniszterelnöktől származik, aki az EP egyik strasbourgi ülésén, 2018-ban azt találta mondani: »Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk«. Ott ültem néhány székkel arrébb és nem tudtam sírjak-e vagy nevessek, netán szégyenkezzek ekkora arcátlanság hallatán.

Teljesen mindegy, hogy mit mond Orbán, Rogán, Gulyás, vagy bárki. Ma Magyarországon durván és egyoldalúan korlátozva van a média szabadsága. Sőt, most már a Facebook és a közösségi média rendszabályozásán gondolkodnak, mert, hogy azok szerintük éppen az ő eszméiket, ideológiájukat korlátozza, és sötét és végtelenül primitív összeesküvés elméleteket mantráznak (https://mandiner.hu/.../20210324_parizer_demokra_cia...). De hagyjuk a primitív ostobaságokat. Tessék nekem megmondani, mikor volt lehetősége ellenzéki politikusnak kifejtenie a véleményét bármely társadalmi, gazdasági, politikai kérdésről az MTV 1-n?

Tessék nekem megmondani, mikor szervezett a HírTv, a Pesti TV, vagy éppen a Mandiner (»polgári karakter«?) politikai vitát kormánypárti és ellenzéki képviselők között? Tessék nekem megmondani, miért kell a konzervatív, keresztény hallgatóknak (a többiek nyilván nem is nézik) elviselniük a Bayer-show végtelenül gusztustalan nyelvezetét, gyűlöletet keltő poltikai kultúráját? Ha lenne ebben az országban európai értelemben vett konzervatív, kereszténydemokrata politika, akkor már régen és hangosan tiltakozott volna attól a hülyeségtől (bocsánatot kérek), ostobaságtól, hazudozástól, ami a kormánypárti médiát egyre inkább jellemzi. Mindehhez képest az Európa Tanács kritikája igencsak visszafogott. Ennél sokkal erősebben lehetne és kellene bírálni a magyar kormány médiapolitikáját. És bizony már rég szükség lenne a jogállamisággal kapcsolatos kritériumok határozott érvényesítésére. Hogy legalább a gyerekeink egy normális országban nőjenek fel.”

Íme a Mandiner válasza.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SigSauer
2021. április 02. 01:32
Berlinben már kifizettél mindenkit, akinek lógsz, Nímandmüller? Vagy mi is a neved, zsidó?
Bokros Birka
2021. április 01. 00:26
Ingyen reklámot szeretne a propagandista berlini szarka! Ha reklám kell Degenerált Kretén, akkor fizess érte!
B_kanya
2021. március 31. 20:54
Amúgy a HírTVn meg most nézem (neten) a Ferencz Orsolya-Ungár Péter vitát. Úgyhogy aljamüller eftás ezzel is pofára esett.
marica61
2021. március 31. 20:02
az ellenzéki lapok ugye minden nap rendeznek. egyébként az ujságoknak nem az a dolguk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!