Ne dőljetek be a neomarxista propagandának

2021. március 05. 18:33

Olvassatok Szilvayt!

2021. március 05. 18:33
Pogrányi Lovas Miklós
Facebook

„Marx és Engels több helyen írnak a családról, de az ide vonatkozó nézeteiknek két fő forrása van.

Az egyik Engels: A család, a magántulajdon és az állam eredete c. opus; a másik pedig a közösen jegyzett Kommunista kiáltvány.

A kiáltvány II. fejezetében a szerzőpáros fejti ki, hogy a házasság lényege a nő elnyomása, a család pedig a férfi uralmát biztosító természetellenes konstrukció. Emellett hangsúlyozzák: a nőközösség mindig is létezett, sőt, voltaképpen az a természetes állapot!

A polgári társadalom felszámolásának eszközeiről a szerzők a Kiáltványban nem adnak számot, de Marx levelezéséből, naplóbejegyzéseiből egyértelműen kiderül, hogy az eljárás a megfélemlítés és a tömeggyilkosság.

Ennek belátáshoz egyébként nem szükséges kutatónak, tudósnak lenni: Marx a Neue Rheinische Zeitung, 1848. nov. 7. számában kilátásba helyezi a forradalmi terrort. Nem világos számomra ezek után, hogy miért kéne párbeszédet folytatni azokkal, akik számára Marx hivatkozási alap. Ne dőljetek be a neomarxista propagandának, olvassatok Szilvayt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I hate liberals
2021. március 06. 13:14
Nem értem, miért éltetik ezt a tömeggyilkos felforgató Marxot a világban oly sok helyen a mai napig?!
lofejazagyban
2021. március 06. 08:00
ez az egymás izéjének az izélése nyilvánosan, amit Lovas csinál Szilvayval, nem a pride-ra való?
kortárs
2021. március 05. 21:06
Ne felejtkezzünk meg Lukács Györgyről sem, aki kommunát hozott létre maga körül a hellerágnesekből! Felmenőik állati létmódját akarják újra a magyarokkal elismertetni a dékás, momentumos leszármazottak! Útjukban van minden magyar, aki nem hódol be európától idegen gyűlölködő kultúrájuknak.
egyvilág
2021. március 05. 20:28
Egy összefoglaló írás az ideológiákról, az ideológiagyártás eszközeiről, a propagandáról, arról, hogy az emberek miért olyan fogékonyak az ideológiákra, stb...: https://egyvilag.hu/temakep/072.shtml
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!