Fodor Gábor még nem tudja, hogy kire fog szavazni

2021. március 31. 16:24

Az egykori SZDSZ-es politikus szerint a Fidesz jelenleg nem jó irányba viszi az országot.

2021. március 31. 16:24
null

Fodor Gábor, a Fidesz egyik alapítója az ATV Start vendége volt

33 éves lett a Fidesz – Fodor Gábor, aki alapító tag volt, visszaemlékezve elmondta, hogy bár szerinte a Fidesz jelenleg nem jó irányba viszi az országot, nincs diktatúra Magyarországon. Az ellenzéki összefogás és liberális politikai erő hiánya kapcsán megjegyezte, jelenleg nem tudja kire szavazzon – olvasható az atv.hu-n. A születésnappal kapcsolatban Kardos József korábbi leveléről is esett szó.

„Az ellenzéki oldalon összeáll egy furcsa tömb, csupa baloldali pártból, liberális politikai gondolat nincs, sőt már a volt szélsőjobboldali párt is ezen az oldalon van. Egyre inkább megérik az idő arra, hogy legyen liberális gondolat Magyarországon” – mondta Fodor, valamint hozzátette: „Jelen pillanatban nem látok olyan politikai erőt, amire szívesen adnám a voksomat.”

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg:

 

 

Kép forrása: atv.hu

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
satman11
2021. április 02. 08:58
Lehet, még azt sem tudja, fiú vagy lány....
Porkoláb Zsuzsa
2021. április 01. 16:35
Ő rendes politikus, bár lenne több ilyen. Mindig élvezet meglátásait hallgatni, szellemes, egyenes és visszafogottan fogalmazza oda gondolatait. De előrevivő ő. Én kedvelem elegáns stílusáért még fentieken túl, ő úriember. Megy egyenes irányba.
pindos
2021. április 01. 11:17
Tócsát sírok bánatomban!Oda szavaz ahol még további ingyenélés lehetséges.Tanulni lehetne tőle a politikai here fogalmát.
olajfa1
2021. április 01. 09:46
GERINCTELEN SUNYI ALAK VAGY! Te nézegesd a Rába habzását! HÜLYEGYEREK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!