Az új Lenin-fiúk halálkampánya

2021. március 08. 07:52

A baloldal ismét, egészen förtelmes módon a nemzete ellen fordult.

2021. március 08. 07:52
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Magyar Nemzet

„Őszintén megmondom, igazán ritka mostanság, hogy úgy izomból indulatba hozna egy-egy ellenzéki megnyilatkozás. Az ember tud – és időnként akar is – dühbe gurulni, méltatlankodni, hangos megjegyzéseket tenni, de pár nagyobb levegővétel után mégiscsak az ellenzéki alakokra néz, és miután szembesült az igazsággal, inkább rezignáltan vállat von. Mert kik is vannak a páston? Például Fekete-Győr András meg az ő rutinszerűvé váló fenyegetőzései, amivel stabil pályázatot tett le az »Ótvaros komcsi akarok lenni!«-féle tehetségkutatóban. Fekete-Győr az az ember, akihez hasonlót mindannyian ismerünk. Ez a típus hangsúlyozza minden egyes alkalommal, hogy ő mennyire irdatlanul magabiztos, de egy tetszőleges jegyvásárlás előtt is izzadni kezd a tenyere a várható konfliktushelyzettől; vagy ismert az a férfitípus, aki minden baráti társaságban fennhangon elmondja, mennyiszer és kivel csinálja, miközben nőt sem látott hónapok óta.

Készséggel elhiszem, hogy Fekete-Győrben az önkívület határáig feszülne az élvezet, ha látná, hogy a hulláinkat IFA-platóra dobálják – mások. Kitörő örömmel venné az árokbetemetést a testünk segítségével – egyéb elemek munkáját megfigyelve.

A helyzet ugyanis az, hogy Fekete-Győr »verőemberek« ráuszításáról beszél, ha valaki felveszi a kesztyűt, és miközben ő ávós módjára pöffeszkedik egy szerkesztőségben – ez a szerep újabban amúgy inkább Jakabot illeti –, sipítozik, ha „forradalmi” tetteiért felelősségre vonják. És mégsem hoz különösebben indulatba, hiszen hiteltelen az előadás. A gazdiknak sem nyerheti el a tetszését. Nem lehet másként, mert valójában hasztalan az akció.

Az Apró klán ölelő karjaiban talán még ő is nevetségesnek látja, amikor az ország kirablóinak megbüntetéséről beszél. Elég az hozzá, hogy gyávaságból, kamuzásból vagy akármi más oknál fogva, de képletes dumát tol. Nem vállalja a Lenin-fiúk teljes ars poeticáját, csak egyszer-egyszer odaszúr – mondjuk egyre gyakrabban. Igaz, ha ebben másként cselekedne, az részünkről is esetleg más viszonyulást hozhatna, de addig csak Feri húz a kobakjára bohóc­sipkát. Ha ez neki jó, ám legyen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2021. március 08. 09:18
Vona Gábor elemez Vona Gábor szerint Karácsony Gergely lesz Orbán kihívója https://hirklikk.hu/kozelet/vona-gabor-szerint-karacsony-gergely-lesz-orban-kihivoja/378114/
Moslékzabáló
2021. március 08. 08:59
A komcsik, libernyákok és jobbikosok minden eszközt bevetnek a hatalom megszerzése érdekében. Értelemszerűen ellenük is minden eszköz megengedett.
kunfia
2021. március 08. 08:35
Katasztrófa! Orbánéknak föl kellett volna készülnie az online oktatásra,de erre sem jutott idő. Hétfő van,és a tanárok tömegével nem tudnak belépni az online órákra. Aki véletlenül be tud,annak torz hangot közvetítenek,és ki kellett lépni. A szerver nem működik rendesen. A jó hír viszont,az Orbán család állami pénzhez jutása ebben a helyzetben is folyamatos,mert Orbán Viktor,azaz a Nemzet jobban teljesít!
Gullwing
2021. március 08. 08:28
A ballibcsik mindig csak ilyen értéktelen szarokat tudnak kitermelni magukból mint ez a fegyőr is. Az ö értékrendjük: a hazaárulás, a lopás, a hazudozás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!