Tegnapi posztomban fölelevenítettem egy szakértő nyilatkozatát

2021. február 18. 17:45

Volt, aki azt olvasta a fejemre, hogy a Fidesz szekerét tolom.

2021. február 18. 17:45
Hont András
Hont András
Facebook

„Az egyik tegnapi posztomban fölelevenítettem egy szakértő december végi roppant megalapozott, tárgyszerű, kiegyensúlyozott nyilatkozatát, amely szerint, ha Magyarországon is a szlovák miniszterelnök intézkedhetne, nem hullanának ezrével a magyarok. Diszkréten melléhelyeztem azt a tegnapi hírt, amely arról szólt, hogy Szlovákia egészségügyi rendszere az összeomlás szélén van, a járványadatok borzalmasak. Erre föl, volt olyan, aki azzal osztotta meg a posztom, hogy itt a bizonyíték, hogy Orbán nem tud kormányozni. Más fontosnak tartotta velem privát közölni azt a véleményét, hogy ez nem a véletlen műve, »ezek« direkt szlovákoznak, hiszen »Gyurcsányné is« Bratislavát emlegetett.

Megint más természetesen azt olvasta a fejemre, hogy a Fidesz szekerét tolom, és megint más szerint most már békén hagyhatnám a kormányt. Ha valaki, akkor én tényleg nem toltam a paráztatást az elmúlt hónapokban, sőt, de nem tudom, feltűnt-e, van körülöttünk egy járvány, és van körülöttünk egy egész világra kiterjedő intézkedés-sorozat, amely évtizedekre is éreztetheti a hatását. Talán az elsőnek és legfontosabbnak annak kéne lennie, hogy kiderítsük, mit okoz a járvány, mennyire megalapozottak az intézkedések, hogy lehetünk túl az egész kalamajkán, és mik a tanulságok. De nem Magyarországon! Nálunk az számít szakértésnek, elemzésnek, a tények bemutatásának, az összefüggések megvilágításának, ha valaki drámai módon a másikat kezdi hibáztatni. Akkor tessék”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2021. február 19. 11:04
Háború van, csapataink harcban állanak, a tét a kormányzati hatalom megtartása a mi számunkra 2022-től. Szép dolog onnan is támogatást kapni, ahonnan nem várnánk, de ez Hont számára, magányos tárgyilagosabbként nem megoldás. Mi lenne, ha kialakulna valami együttműködésre alkalmas formáció? Hogyan is fajulhatott odáig az ellen-oldal felállása, h. annak az egyszer már alaposan levitézlett politikusi, "szakértői" rétegnek az ismételt hatalomra kerülését tekinti céljának, akik már egyszer bizonyították, h. a csődbe kormányzáshoz értenek igazán? Ahhoz képest, h. Matolcsy csak 2013-tól váltotta a Nemzeti Bank élén Simort, de különben is, a Fidesz "mindent ellop", itt az ország olyan épülésének vagyunk a tanúi, mint a kiegyezés utáni. Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, h. az ellenzéki garnitúra működését extrapolálva látván lássuk, mit számolnának fel hatalomra jutásukkor a régi újak. Mindent. Tulajdonképpen ebben jók: a felszámolásban, rombolásban.
szürkeSzarvas
2021. február 18. 23:01
Hát Hont-nekünk itt tetszik az irásod-de a tieid -az árokbetemetősök-ma már a te hulládat is betennék az árokba a miénkel együtt. A gyűlöletzsidóknál nem lehet kibeszélni a sorbol.
hamusamu
2021. február 18. 23:01
"Nálunk az számít szakértésnek, elemzésnek, a tények bemutatásának, az összefüggések megvilágításának, ha valaki drámai módon a másikat kezdi hibáztatni" Írta, saját magán kívül az égvilágon mindenki mást hibáztatva, Hont András.
mustarharmas
2021. február 18. 21:39
Hont normális lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!