Magyarország nem ért egyet a Nemzetközi Büntetőbíróság döntésével

2021. február 09. 18:07

Mi mindig is támogattuk Izrael önvédelemhez fűződő jogát.

2021. február 09. 18:07
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Az imént felhívott Gabi Ashkenazi barátom és kollégám, Izrael külügyminisztere, a Nemzetközi Büntetőbíróság múlt pénteki döntése miatt, amely megállapítja a bíróság területi joghatóságát a Gázai-övezet, a Nyugati Part és Kelet-Jeruzsálem felett.

Izraelhez hasonlóan mi sem értünk egyet ezzel a döntéssel. Az eljárás során már jeleztük, hogy álláspontunk szerint Palesztina nem rendelkezik büntető joghatósággal izraeli állampolgárok felett.

Mi mindig is támogattuk Izrael önvédelemhez fűződő jogát, és hisszük, hogy csak a kölcsönös tiszteleten alapuló tárgyalások vezethetnek el a békéhez a térségben. A Nemzetközi Büntetőbíróság döntése sajnos nem vissz ehhez közelebb”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kompenzátor
2021. február 10. 09:41
"Mi mindig is támogattuk Izrael önvédelemhez fűződő jogát." És Izrael is támogatja a magyarok hasonló jogát? Csak azért kérdem, mert a magyar érdekvédelmet a zsidó szervezetek nagy előszeretettel aposztrofálják fasizmusnak.
files32
2021. február 10. 08:23
Na birkák tapsoljatok a zsidó gyilkosoknak, mert petike apátok azt mondta. Szerencsétlen csürhe.
kizökkentidő
2021. február 10. 07:04
Izrael magasról tesz a nemzetközi törvényekre és az USÁval védeti magát. Ennek a külügyminiszteri közleménynek a talpnyaláson kívül semmi haszna, értelme nincsen.
szeekely
2021. február 10. 01:37
"Mi mindig is támogattuk Izrael önvédelemhez fűződő jogát." Ja, az apartheid allamnak a faju alapon torteno intezmenyesitett terror alkalmazasahoz valo jogat. Csakugy, mind Sztojay Dome is kiallt anno a nazi Nemetorszag es Adolf Hitler bajuza, akarom mondani, zsidok folotti intezmenyes jogainak gyakorlasa mellett. Nagy Do:me vagy Te is fiam, Petyka!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!