Holnap folytatjuk a munkát a Covid 2021 Vizsgálóbizottságban

2021. február 25. 18:46

A Fidesz a vírus tavaly tavaszi megjelenése óta rengeteg hibás döntést hozott.

2021. február 25. 18:46
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Mivel a Fidesz a vírus tavaly tavaszi megjelenése óta rengeteg olyan hibás döntést hozott mind a háziorvosi rendszert, mind az önkormányzatokat illetően, amelyeknek a mai napig súlyos következményei vannak, ezért a testület a következő ülésén e két terület helyzetével foglalkozik majd kiemelten.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2021. február 28. 14:14
Megvizsgáljátok az óvodában, kiscsoportos úttörőként, hogy a Covid az demokratikus, vagy sem....
masikhozzaszolo
2021. február 26. 17:26
Holnap folytatjuk a munkát... Ugye a napi rutin. Reggel volt pisi-kaki, fogmosás, stb. És indulás a munkába. Ez tényleg világraszóló, különösen, annak, aki most rácsodálkozik a világra, hogy dolgozni kell. Annak a másik 7-9 milliárdnak ez azért nem nagy kunszt. De hát egy újszülöttnek minden vicc (ideológia, világmegváltó eszmék) új.
Selamat
2021. február 26. 11:46
Ahogy elnéztem a hozzászólásokat, néhány libsiket védő bunkó ősproli hozzászóllás mellett óriási bukás volt a bejelentés. Amúgy meg, kik és milyen alapon álltak össze kivizsgálódást játszani? Netán csak Momentum alapon? Noiszen :DDDD
ThunderDan
2021. február 26. 11:05
Elmebeteg. Amúgy nincs MUNKÁD az EP-ben? Tudod, amire elvileg megválasztattad magadat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!