Gyurcsányék a 13. havi nyugdíj elvételéről elfelejtettek konzultálni

2021. február 17. 16:04

Kormányzásuk alatt elfelejtettek konzultálni a nyugdíjasokkal minden őket érintő megszorításról.

2021. február 17. 16:04
Fidesz
MTI-OS

„Gyurcsányék a 13. havi nyugdíj elvételéről elfelejtettek konzultálni – Reagálás Dobrév Klára (DK) nyilatkozatára

Annyira álságos, amit Gyurcsányék művelnek. Érdekes, hogy kormányzásuk alatt elfelejtettek konzultálni a nyugdíjasokkal minden őket érintő megszorításról: a 13. havi nyugdíj elvételéről, a kórházi napidíj és a vizitdíj bevezetéséről, a rezsiemelésekről és az élelmiszerek áfájának megduplázásáról. A Fidesz-KDNP-kormány rezsicsökkentést hajtott végre, inflációkövető nyugdíjemelést biztosít és nyugdíjprémiumot fizet, visszaépíti a 13. havi nyugdíjat, és ingyenesen biztosítja a nyugdíjasok egészségügyi ellátását.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség”

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarcsi1
2021. február 18. 00:35
gyurcsányék szétverték és kirabolták az országot, arról is elfelejtettek számot adni.
zsoltkom2
2021. február 17. 18:00
"Gyurcsányék a 13. havi nyugdíj elvételéről elfelejtettek konzultálni" Innen jött az ötlet, hogy Orbán se konzultáljon a néppel, őket érintő témában... így keresztény értékrendek az Orbán keresztény DNS-ek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!