Tizenkét részes sorozattá bővül a pozsonyi csatáról készült animáció

2021. január 03. 11:34

Tizenkét nagyszerű alkalom vár tehát a magyarságra, hogy röhögjön a gagyi animáción.

2021. január 03. 11:34
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Hírklikk

„Frankenstein doktor pozsonyi csatáról szóló animációs szörnyszülöttje olyannyira elnyerte Kásler Miklós emberi erőforrásminiszter tetszését, hogy úgy döntött, a készítőket tizenkét részes sorozat legyártásával bízza meg.

Tizenkét nagyszerű alkalom vár tehát a magyarságra, hogy röhögjön a gagyi animáción, megütközzön a történelmi tévedéseken, és figyelemmel kísérje a szórakoztató fantasy olyan ellenállhatatlan pillanatait, mint amikor a magyar könnyűlovasság lazán legázolja a frank nehézgyalogságot.

Tizenkét páratlan alkalom kínálkozik, hogy az alkotók számlázzanak, és bankbetétjeiket jó magyar közpénzzel béleljék ki. Tizenkét remek alkalom vár a Magyarságkutató Intézetre, hogy szembeköpje a magyar történelmet meg az ahhoz tartozó történésztársadalmat.

Ha ez az ultragagyi produkció valamelyik balliberális kormány döntése nyomán készült volna, a jobboldal megmondói arról visonganának, hogy ez hazaárulással felérő tiszteletlenség a magyar történelemmel szemben. Azt kellene hallgatni, hogy a posztkommunisták meg a velük szövetkező Soros-bérencek módszeresen lejáratják a magyar kultúrát és a nemzeti önbecsülést. Elhangzana, hogy ha egyszer nemzeti kormány lép hivatalba, akkor azok a hazaáruló gazemberek, akik ilyen hulladékot adnak ki a kezükből, elmehetnek majd pizzát kihordani, mert efféle nemzetgyalázásra Magyarországon többé nem lesz módjuk.

Az eset tanulságos mellékszála a kereskedelmi tévés táltosasszony, Tóth Gabi nyilatkozata arról, hogy neki egészséges nemzettudata van, amiről a mai világban nem lehet beszélni, úgyhogy akkor most beszél is róla – hisz ő oly bátor, hogy ki meri mondani azt, amiért Magyarországon legfeljebb csak az állam megbecsülése és közpénzek átutalása jár. Lehet-e beljebb jutni a nemzeti együttműködés rendszerébe egyetlen nyelvcsapással?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2021. január 04. 08:04
https://i.imgur.com/gAcl9ta.jpg
flesh ripper
2021. január 03. 21:13
Jó! Jó! A problem az, hogy Zsírpuzsi gagyizik. Zsírpuzsi is gagyi, nagyon. Egy gagyi Zsírpuzsi, hogyan is tudna hitelesen, érvényesen és hatásosan gagyizni? Ettől függetlenül, tényleg gagyi az animáció, a szcenárió... Kár, hogy egy ilyen nagyszerű és heroikus történelmi eseményt nem méltó módon, nem profikkal dolgoztatnak fel.
Rocktoberi
2021. január 03. 20:57
Puzsér állítólag kritikus. Szerintem az állapota az. Neki még a többi ostoba libsiknek csak akkor tetszett volna ez az animációs film ha azt mondta volna ki, hogy lényegében elvesztettük a pozsonyi csatát is. Nem volt különösebben jól sikerült alkotás de az eddigi nullától azért sokkal többet ér.
Toronyőr
2021. január 03. 19:04
Ezzel a pozsonyi csata fikázással nagyon mellélőttél, baromarcú. Ez nem tréfakategória a magyar ember számára. Egy agyonhallgatott eseményről van szó, amit most végre - jól, rosszul, de - elővettek. A szándék mindenképpen nemes. De te, vagdalkozó baromállat, érzéketlen vagy az ilyesmi iránt (is). Meg aztán meg akartál felelni a Hírklikk "színvonalának". Sikerült. Egy kategória vagy azzal a szintén itt fröcsögő Németh Péterrel, aki 89-90-ben a nagy rendszerváltót játszotta. Megyek hányni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!