Melegek a Fideszben

2021. január 11. 11:30

Mindenki kapaszkodjon meg… vannak!

2021. január 11. 11:30
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok.hu

„Na, vannak-e??? Nagyon durva dolgot fogok mondani. Mindenki kapaszkodjon meg… vannak! És tudjuk-e, hogy kik? Egy részükről igen, és tuti vannak, akikről nem. Akikről tudjuk, azok között is van, aki nyíltan vállalja, sőt, akár rendre poénkodik is vele. Mert aki úgy érzi, másokra is tartozik, hogy mi a kedvenc étele, melyik csapatnak drukkol, állva, vagy ülve pisil, lentről fel, vagy fentről lefelé törli a fenekét… az elmesélheti. És azt is, hogy kivel szeret dugni.

Szájer József – politikusként – démonaival küzdve és elbukva a nagyobb jó, a közjó, az egészséges, életképes, jövőképes társadalom mellett állt ki. Sok-sok decens embernek van valamilyen indecens, beteges szenvedélye. Ezek foglyaként Szájer mégis a normalitásért dolgozott  –morális emberi lényként. Ezt lehet tagadni, a földön fekvő embert még rugdosni, de ez nem őt minősíti, hanem mindazokat, akik most nekiestek.

A Biblia nem a csendes bűnösöket veti meg, hanem a hangos farizeusokat. Szájer József hibázott, amiért vállalta is a felelősséget. Mégis, hitvány farizeusok most megvetik, gúnyolódnak rajta. És még hitványabb emberek gúnyolódnak azokon is, akik nem állnak be az őt rugdosók sorába, hanem emberi oldalról is megvédik. Végül is mindenki maga dönti el, hogy a megbotlottat megkövező hitványak táborát erősíti, vagy vállalja, hogy a hitványak őt is dobálni kezdjék.

Ám nem szeretnék kereszténységből leckét adni. A magabiztos ateistákkal ellentétben én nem érzem erre felhatalmazva magam..  Száz szónak is egy a vége: ha valaki buzi, az az ő dolga. Erről pedig lehessen mindenkinek véleménye, akár markáns is. De az, hogy az apa férfi, az anya nő, az nem véleményes. És nem is keresztény gondolat. Hanem tény”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. január 11. 12:55
"Munkájában, társadalmi életében semmilyen módon nem kerülhet hátrányba valaki azért, mert meleg. Egyenlő jogok illetik meg. De a család és a házasság nem puszta jogok. Hanem intézményesült szentségek. Férfira és nőre, Ádámokra és Évákra tartoznak. Semmi akadálya, hogy a melegek is kitaláljanak maguknak szakralitásokat. Ha unikornisnak öltözött bajszos néger nő által vezetve, osztrigát - vagy Szabó Tímea kedvéért homárt - szürcsölve szeretnének egymás farkára gyűrűt húzni, miközben üvölt az "It's Raining Men" .... és ezt melegösszeborulásnak nevezik el hivatalosan - tegyék. A heterók nem fogják követelni, hogy ők is ilyen szertartással kelhessenek egybe." Csakhogy öregem AZ ÁLLAMNAK NINCSENEK SZENTSÉGEI, AZ ÁLLAMNAK NINCS SZAKRALITÁSA. Az ÁLLAM ÁLTAL BIZTOSÍTOTT JOGOK NEM SZENTSÉGEK, NEM SZAKRALITÁSOK!!!! Ha azt mondod - egyenlő jogok illetik meg, de nem egyenlő SZENTSÉGEK, akkor bazdmeg azt állítod, hogy az állami törvények SZAKRÁLISOK. Ha pedig szerinted az állam valamiféle vallás, egyház, hit, akkor te abszolute nem vagy Európába való, mert Európában az állam NEM VALLÁSI INTÉZMÉNY. Ráadásul már csak ekkor is belegabalyodsz abba, hogy "Egyenlő jogok illetik meg." Olyan ostoba módon érvelsz, ahogyan az csak tőled telik. Azt viszont minden további nélkül el lehet fogadni, hogy a joghoz felelősségek, feladatok társulnak, és mivel a házassághoz társul az utódnemzés felelőssége, feladata, ezt a homoszexuálisok nem teljesítik (de ebből is csak a férfi homokosok, mert a nők simán szülnek és saját gyereket is nevelnek, ez a leszbikus fiatal nő pl három gyereket szült eddig: https://www.youtube.com/watch?v=Ae51zOSrN_U&t=30s ). Persze ebből az is következhet, hogy törvényileg nem minősül házasságnak az, ahol nincs gyerek, és MINDEN HÁZASSÁG, ahol nevelnek gyereket. Nyilván ez a kitétel is hamar megbukik a logikai szűrőn, úgyhogy simán marad az, hogy a homokosoknak NINCSENEK EGYENLŐ JOGAIK a heterókkal, mert eltérnek az elfogadott normától, pont.
annamanna
2021. január 11. 12:41
"Attól, hogy valaki ezeket az értékeket vallja, politikai szinten is képviseli őket... attól még lehet akár buzi is." .... attól még lehet akár képmutató hazug is.
annamanna
2021. január 11. 12:20
"Ám nem szeretnék kereszténységből leckét adni. A magabiztos ateistákkal ellentétben én nem érzem erre felhatalmazva magam.." Miután egészen idáig ezt tetted, sötéten kiforgatva a Szentírást, most kijelented, hogy te nem magyarázod a "kereszténységet".... Pont mint a parázna asszony, aki simán tagadja azt, amit csinál: Péld 30,20 Ilyen a paráználkodó asszonynak úta,. eszik, azután megtörli száját és azt mondja: nem cselekedtem semmi gonoszt.
annamanna
2021. január 11. 12:16
"A Biblia nem a csendes bűnösöket veti meg, hanem a hangos farizeusokat." Szájer konkrétan egy hangosan ordibáló farizeus. És te is, fingósdiszkós.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!