Borat 3.

2021. január 06. 21:39

A BLM és az alt-right egymás nyakát szorongatva süllyed bele az általuk kreált új mocsárba az amerikai politika régi mocsara helyén.

2021. január 06. 21:39
null
Rajcsányi Gellért
Mandiner

Nézzük csak ezt a fotót: ez nem a Borat 3. forgatása, hanem a történelem kb. legpancserebb puccsa, amikor is az összes választás utáni jogi és politikai lehetőségét végigzongorázó Trump az utolsó utáni utáni utáni utáni pillanatban sem képes civilizált módon tovább lépni (és ha akarja, nekifutni egy újabb fejezetnek a politikai pályafutásában); mire egy pár feltüzelt freak bemegy hőzöngeni a Capitoliumba, bár talán maguk se tudják, miért.

Trump november óta addig cseszegette a saját pártját és osztotta meg annak szavazóit, hogy épp ma elveszítheti a szenátusi többségét is a GOP, jöhet a woke demokraták frontális támadása otthon meg a nagyvilágban. A konzervatív jobboldal (utolsó) bástyájának megvédése helyett szabad utat kaphat az összes hagymázas újbalos, ultraprogresszív ideológiai törekvés, teljes intézményrendszerrel, pénzzel, paripával, fegyverrel felvértezve a következő években. Lehet, hogy ez lesz Trump végső politikai hagyatéka Amerika és a nagyvilág számára.

A BLM és az alt-right egymás nyakát szorongatva süllyed bele az általuk kreált új mocsárba a régi mocsár helyén, miközben tavaly óta már afrikai kommentátorok is élcelődnek az amerikai demokrácia állapotán.

Drain the swamp – de ezt is. Mit is szokott mondani Trump? SAD.

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duhle78
2021. január 07. 21:11
Íme a cikk, amelyben az agyatlan, médiakurvákból álló jobb-, és baloldali "médiasztárok" összeborulnak. Csak így tovább, nyomik! Nincs ok aggódásra: továbbra is 160-nal száguldunk mindannyian a szakadékba...
LAW AND ORDER
2021. január 07. 19:10
Gellértkém, lehet kotródni a 444-re vagy a telexre! Amerikában nyilvánosan végzik ki a patriótákat, te meg nem tudod eldönteni, hol az igazság???!
nyugatiszél
2021. január 07. 11:46
Az igazikonzervatív Rajcsányi eltartott kisujjal beáll a balosok mellé mocskolni a tüntetőket. Miért nem vagyok meglepve. https://twitter.com/AsstGroyper/status/1346929732756119566
belpestilibsi
2021. január 07. 11:28
ti vagytok a magyar alt-right, basszátok meg! DJ Jeszy meg a többiek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!