Vajon hány útlevele és hány állampolgársága van az MSZP politikusbűnözőinek?

2020. december 11. 10:09

Miért kapott diplomata útlevelet egy képviselői mandátummal már rég nem rendelkező MSZP-s politikusbűnöző?

2020. december 11. 10:09
Dúró Dóra
Facebook

„A Mi Hazánk Mozgalom választ vár arra: miért adott az Orbán-kormány diplomata útlevelet egy képviselői mandátummal már 6 éve nem rendelkező MSZP-s politikusbűnözőnek? Ugyanígy nem járt volna, mégis kapott diplomata útlevelet Szijjártó Pétertől a Gyurcsány-kormány gazdasági minisztere, az SZDSZ vezetője, Kóka János is az elszámoltatás helyett, ahogy a szintén SZDSZ-es képviselő Szent-Iványi István is szlovéniai nagykövet lehetett 2015-ig. A Mi Hazánk a diplomata útlevelek kiadásának és használatának felülvizsgálatát szorgalmazza, hiszen míg egy MSZP-s politikusbűnöző cigarettát csempészhet vele, vajon mire használhatja Szanyi Tibor vagy Deutsch Tamás?

Az MSZP volt elnökhelyettesét, Simon Gábort többek közt közokirat-hamisítással vádolják, miután egy álnéven kiállított, bissau-guineai útlevéllel Magyarországon is nyitott számlát. Vajon hány útlevele és hány állampolgársága van az MSZP politikusbűnözőinek?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2020. december 12. 21:04
Lénárd András, a Csiki sör román tulajdonosa is kapott magyar diplomata útlevelet. Igaz, ő román kurvákat futtatott Amerikában és nem holmi pitiáner cigicsempészettel foglalkozott.
nempolitizálok
2020. december 12. 17:32
Izraeli nem is kell nekik.
Zokni
2020. december 12. 17:00
,,Vajon hány útlevele és hány állampolgársága van az MSZP politikusbűnözőinek?,, - ,,kérdi,,. Tartok tőle, hogy sokkal kevesebb, mint amennyi gyufája van az újnáciknak, és darálójuk az újnyilasoknak.
Aegopolis.
2020. december 12. 11:00
Hopp, itt valami fogalomzavar van. A csávó maximum bűnöző politikus, a politikusbűnöző az te vagy, Dóri.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!